Cruzime fără margini a comandanților ruși

Cruzime fără margini a comandanților ruși

Comandanții unităților logistice ale forțelor ruse de ocupație interzic șoferilor militari evacuarea răniților și transportul de alimente și combustibil către unitățile avansate, din prima linie a frontului.

Informația este cuprinsă într-un raport dat de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Motivul deciziei tactice extrem de cinice este că ofițerii comandanți ai trupelor ruse vor să evite responsabilitatea pentru eventualele pierderi de echipament.

Peste 3.000 de vehicule aflate în spatele liniei de ocupație ale armatei ruse continuă să fie depozitate în locații permanente, fără a se mișca.

De la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei, trupele de logistică ruse au folosit deja peste 45% din vehiculele disponibile.

Cu toate acestea, s-a dovedit că întreaga schemă logistică a rușilor nu este în măsură să răspundă nevoilor unui număr semnificativ de trupe la o distanță de peste 100 de kilometri de propria graniță, potrivit informațiilor.

Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei adaugă că, până în a 94-a zi a invaziei, armata ucraineană a distrus peste 2.200 de mașini și cisterne ale armatei ruse.


Soldat rus într-un camion al armatei FOTO Hepta

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

2 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

3 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

4 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

5 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.