CS Universitatea Craiova a învins Rapidul, scor 3-1, în runda cu numărul 4 a play-off-ului SuperLigii

CS Universitatea Craiova a învins Rapidul, scor 3-1, în runda cu numărul 4 a play-off-ului SuperLigii

În ciuda optimismului afișat de antrenorul Rapidului, Adrian Mutu în urmă cu câteva zile, echipa din Giulești nu a reușit să producă surpriza mult așteptată de fanii săi, încheind și cel de-al patrulea meci al play-offului fără victorie.

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului. Foto: FC Rapid

Fără victorie în primele 3 runde ale play-off-ului, CSU Craiova și Rapid au pierdut contactul cu fruntașele. Singurul obiectiv rămas în picioare ar fi o clasare pe podium și o șansă la Conference League.

"Ne aşteaptă un meci important la Craiova pentru că venim după o înfrângere, după un meci în care am jucat slab. Vrem să ne luăm o revanşă, chiar dacă ne aşteaptă un derby. Ne aşteaptă un meci de foc, suntem conştienţi. Şi stadionul o să fie plin, chiar dacă e Paştele. Noi ne ducem acolo să câştigăm, va fi care pe care. După partida de la Sepsi toţi am fost afectaţi, nu numai Moldovan. Sper să fie mai bine, până la urmă e normal să fie trist şi să se gândească la ce s-a întâmplat. Nu-i convine nimănui să piardă la modul ăsta. Acel meci a lăsat un gust amar tuturor. Dar suntem bărbaţi, recunoaştem că atunci nu a fost seara noastră şi nu vrem să luăm din meritele celor de la Sepsi. Dar la noi atunci n-a jucat niciun jucător, nici eu pe bancă n-am jucat. Dar când se întâmplă ceva, eu sunt primul vinovat, nu jucătorii", a spnea Mutu în urmă cu doar două zile.

Din păcate pentru echipa din Giulești echilibrul partidei s-a rupt rapid pe arena „Ion Oblemenco”, într-un meci disputat în fața a 13.973 spectatori. Valentin Costache a văzut două cartonașe galbene, în minutele 7 și 14, și a fost eliminat.

Oltenii au trecut la un control total al meciului, dar tabela s-a schimbat întâi pe partea oaspeților, Dugandzic transformând în minutul 31 o lovitură de pedeapsă obținută după un henț comis de Alexandru Crețu.

La pauză s-a înregistrat însă egalitate, CS Universitatea egalând prin reușita superbă a lui Cîmpanu - un șut din afara suprafeței de pedeapsă, plasat perfect, la colțul lung - după doar 7 minute de golul oaspeților

În repriza secundă poarta giuleștenilor s-a aflat sub un asediu aproape continuu, doar Horațiu Moldovan, aflat în zi de grație, reușind să împiedice ca scorul să evolueze în favoarea gazdelor. Totuși, după 37 de minute de la începtul reprizei a 2-a reduta a căzut după ce Markovic a preluat mingea respinsă de Moldovan la un șut puternic al lui Crețu. În prelungiri, Roguljic a stabilit, pe contraatac, scorul final: 3-1 pentru gazde.

Universitatea Craiova rămâne pe locul 4, dar se apropie la două lungimi de podium. Rapid este singura formație fără victorie în play-off, pe locul 5.

Au marcat: Cîmpanu 38, Markovic 82, Roguljic 90+2 / Dugandzic 31 (pen.)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani