CSAT: Propunerile de buget pentru 2018 ale instituțiilor din domeniul apărării țării și securității naționale,aprobate

CSAT: Propunerile de buget pentru 2018 ale instituțiilor din domeniul apărării țării și securității naționale,aprobate

CSAT a aprobat, marți, propunerile de buget pentru anul 2018 ale instituțiilor cu atribuții în domeniul apărării țării și securității naționale, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

 "Ministerului Apărării Naționale i-a fost alocat 2% din PIB, așa cum s-a convenit prin Acordul politic național privind creșterea finanțării pentru Apărare, buget care permite finanțarea derulării programelor de înzestrare ale Armatei României. La celelalte instituții cu responsabilități în domeniul apărării țării și securității naționale valorile procentuale ale bugetelor alocate din PIB sunt aproximativ egale cu valorile bugetelor acestor instituții din anul 2017", se arată în comunicat.

CSAT a mai analizat și aprobat programul de activitate al Consiliului pentru anul 2018, document care constituie principalul instrument de lucru al Consiliului.

"Documentul va putea fi adaptat în funcție de realitățile și prioritățile anului 2018", precizează Administrația Prezidențială.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro