CSM a decis ca şeful DLAF Marius Vartic să revină la DNA

CSM a decis ca şeful DLAF Marius Vartic să revină la DNA

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis marţi încetarea detaşării la Departamentul pentru lupta antifraudă (DLAF) a procurorului Marius Vartic şi revenirea acestuia la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Procurorul Vartic este cel care a făcut cerere la CSM de încetare a detaşării la DLAF şi continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central.

Marius Cătălin Vartic a fost numit, în iulie 2016, şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, pentru o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a premierului de la acea vreme Dacian Cioloş.

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea prim-ministrului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...