CSM analizează solicitarea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activității la DNA Ploiești

CSM analizează solicitarea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activității la DNA Ploiești

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) analizează joi solicitarea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activității în cadrul Serviciului Teritorial Ploiești al DNA și de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Potrivit unui comunicat al CSM transmis AGERPRES, un alt punct pe ordinea de zi a ședinței este cel privind sesizarea Inspecției Judiciare în legătură cu informațiile apărute în mass-media referitoare la posibilele abateri disciplinare săvârșite de Negulescu.

Mircea Negulescu, procurorul care instrumenta dosarul Ponta — Ghiță — Blair, a cerut încetarea activității în cadrul DNA.

''Având în vedere apariția în spațiul public a unei înregistrări audio conținând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiești și unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Această cerere a fost transmisă Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluționare'', preciza miercuri DNA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…