CSM București, înfrângere surprinzătoare la Krim Ljubljana. A pierdut primul loc în Liga Campionilor

CSM București, înfrângere surprinzătoare la Krim Ljubljana. A pierdut primul loc în Liga Campionilor

Krim Ljubljana a învins-o pe CSM București, scor 28-26 (13-14), duminică, într-o partidă din etapa a 14-a a Grupei A, din EHF Champions League. În urma acestui rezultat, CSM București a ratat șansa de a încheia grupa pe prima poziție.

Cristina Neagu nu a putut evita înfrângerea ”tigroaicelor”. Foto Sportpictures

După ce în etapa trecută au salvat un egal chiar în ultima secundă, contra lui Brest, ”tigroaicele” erau la mâna lor înainte de ultima etapă. Însă după un început greoi atât în ofensivă, cât și în defensivă, bucureștencele le-au dat încredere gazdelor să spere.

La finalul primei reprize, CSM București a avut o răbufnire de orgoliu și a preluat conducerea 14-13, însă a pierdut din nou ritmul de joc.

S-a calificat direct în ”sferturi”. Rapid merge în optimi

Krim a reușit să țină constant la distanță formația română la unul sau două goluri și s-a impus cu 28-26. Cea mai bună marcatoare de la CSM București a fost Cristina Neagu, cu șase reușite . De la slovene s-au remarcat Jovanka Radicevic și Tjasa Stanko, cu câte șapte goluri.

În urma acestui rezultat, CSM București a terminat pe locul secund Grupa A din Liga Campionilor la handbal și va juca direct în ”sferturi” cu câștigătoarea dintre Brest și Esbjerg, având un culoar mai greu spre Final Four.

Culmea, Krim Ljubljana va da piept în play-off-ul pentru sferturi cu o altă formație din România , Rapid. Turul din ”optimi” are loc în pe 18 sau 19 martie, iar returul o săptămână mai târziu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”