CSM discută solicitarea de revenire la DNA a lui Marius Vartic, şeful Departamentului pentru lupta antifraudă

CSM discută solicitarea de revenire la DNA a lui Marius Vartic, şeful Departamentului pentru lupta antifraudă

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii discută marţi solicitarea lui Marius Cătălin Vartic, şeful Departamentului pentru lupta antifraudă, de încetare a detaşării la DLAF şi revenirea la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Pe ordinea de zi a şedinţei secţiei se află Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de procurorul Marius Cătălin Vartic de încetare a detaşării la Departamentul pentru lupta antifraudă şi continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central.

Marius Cătălin Vartic a fost numit, în iulie 2016, şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, pentru o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a premierului de la acea vreme Dacian Cioloş.

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea prim-ministrului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”