CSM: Judecător de la Tribunalul București, suspendat temporar din funcție pentru întârzieri în efectuarea lucrărilor

CSM: Judecător de la Tribunalul București, suspendat temporar din funcție pentru întârzieri în efectuarea lucrărilor

Secția pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dispus, miercuri, sancționarea disciplinară cu suspendarea temporară din funcție a judecătorului Robert Eduard Moise de la Tribunalul București, pentru întârzieri în efectuarea lucrărilor.

"Secția a aplicat domnului judecător sancțiunea disciplinară constând în 'suspendarea din funcția de judecător pe o perioadă de 5 luni' pentru săvârșirea abaterii disciplinare (...) întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile", se precizează într-un comunicat al CSM transmis AGERPRES.

Conform aceleiași surse, hotărârea de sancționare va cuprinde, alături de alte elemente prevăzute de lege, descrierea faptei pentru care s-a aplicat măsura disciplinară, urmând a fi redactată și publicată pe site-ul CSM în termen de 20 de zile de la pronunțare.

Hotărârea poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro