CSM: Judecător de la Tribunalul București, suspendat temporar din funcție pentru întârzieri în efectuarea lucrărilor

CSM: Judecător de la Tribunalul București, suspendat temporar din funcție pentru întârzieri în efectuarea lucrărilor

Secția pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dispus, miercuri, sancționarea disciplinară cu suspendarea temporară din funcție a judecătorului Robert Eduard Moise de la Tribunalul București, pentru întârzieri în efectuarea lucrărilor.

"Secția a aplicat domnului judecător sancțiunea disciplinară constând în 'suspendarea din funcția de judecător pe o perioadă de 5 luni' pentru săvârșirea abaterii disciplinare (...) întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile", se precizează într-un comunicat al CSM transmis AGERPRES.

Conform aceleiași surse, hotărârea de sancționare va cuprinde, alături de alte elemente prevăzute de lege, descrierea faptei pentru care s-a aplicat măsura disciplinară, urmând a fi redactată și publicată pe site-ul CSM în termen de 20 de zile de la pronunțare.

Hotărârea poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran