CSM: Kovesi va fi invitată să-și susțină punctul de vedere asupra raportului Inspecției Judiciare pe 13 octombrie

CSM: Kovesi va fi invitată să-și susțină punctul de vedere asupra raportului Inspecției Judiciare pe 13 octombrie

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, marți, ca Laura Codruța Kovesi să fie invitată pe 13 octombrie pentru a-și susține punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecția Judiciară (IJ) după controlul efectuat la DNA, a anunțat purtătorul de cuvânt al CSM, judecătorul Ștefan Lucaciuc.

Secția pentru procurori a mai stabilit ca inspectorul-șef adjunct al IJ, Gheorghe Stan, precum și Elena Rădescu, cea care a coordonat echipa de control, să fie invitați pentru prezentarea punctului de vedere pe 16 octombrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CSM, din cauza volumului mare de lucru, analiza raportului având ca obiect eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor de către conducerea DNA se va derula pe parcursul mai multor ședințe.

Inspecția Judiciară a transmis Secției pentru procurori a CSM pe 5 octombrie raportul privind rezultatele controlului managerial desfășurat la DNA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina