CTP, „boxat” de Șoșoacă: „Care este problema acestei reptile, om fără sânge şi suflet?”

CTP, „boxat” de Șoșoacă: „Care este problema acestei reptile, om fără sânge şi suflet?”

Cristian Tudor Popescu (CTP) a fost reclamat la CNCD de către Liga Studenţilor (LS Iaşi), sub acuzaţia că ar fi comparat teroriştii Hamas cu pelerinii de la moaştele Sfintei Parascheva.

Dincolo de asta, el a fost făcut praf de senatoarea Diana Șoșoacă, cunoscută pentru reacțiile ei virulente

„Domnul CTP cred că ar trebui scos în afara legii, nu mai este un jurnalist de mult. Păcat de ce a fost. Nu pot să o pun pe seama vârstei înaintate şi a afecţiunilor medicale. Nu-l mai bag în seamă de când i-a făcut pe cei care se duceau la mare în 2020 maimuţe. Emisiunea aceea trebuie să ajungă la organele statului. Chestia asta este încălcarea unui drept constituțional al unui om, dreptul la credinţă.

De ce BOR tace mereu? Ei au un serviciu care urmăreşte tot în presă. Îi voi sesiza și îl voi ruga pe Bănescu care ia atitudine. Este vorba despre credincioşii care întreţin BOR, ei duc mai departe de milenii credința.

Nu voi permite unui neica nimeni să jignească credincioşii. Poţi să nu fi de acord, dar să-i faci terorişti, pentru ce? Au stat la coadă 20 de ore. Ştie această reptilă, lipsită de suflet, ce face un credincios la coadă? Ştie că se gândeşte la toate lucrurile şi au o trăire pe care o reptilă nu o va avea niciodată? Să-i fie ruşine şi dacă are prieteni să-i spună că îşi încheie viaţa într-un mod abject.

Când nu mai poţi gândi, să scoţi mizerii pe gură, trebuie să te retragi. Trebuie să se retragă până adevăraţii Hamas vor arunca în el. Niciun om care omoară nu crede în Dumnezeu. Sunt oameni pierduţi în lumea asta, cum este şi CTP. Am stat la coada lui, i-am luat din banii lui? Care este problema acestei reptile, om fără sânge şi suflet. M-am săturat de mizeriile acestei reptile. El nu este om, nu are respect.

I-am trecut prin faţa casei? Sau prea multă rugăciune i-au deranjat satanele din el? O să rog credincioşii să facă aceeași sesizare împreună cu mine. Să-şi vadă de lucrurile lui, trebuie pus la punct. Nu l-am deranjat. Dacă existenţa noastră îl deranjează, el este Hamas, nu noi”, a transmis Diana Șoșoacă, pentru Bzi, citat de romaniatv.net.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB