CTP îi atacă dur pe Șoșoacă și Simion: „Godzilla și King Kong au sărit să ragă în fruntea agricultorilor”

CTP îi atacă dur pe Șoșoacă și Simion: „Godzilla și King Kong au sărit să ragă în fruntea agricultorilor”

Tractoriștii le-au întors spatele celor doi prădători, scrie gazetarul Cristian Tudor Popescu, despre Diana Șoșoacă și George Simion, care au mers joi seară în mijlocul fermierilor care protestează. Nimeni nu s-a aliniat lângă ei, dimpotrivă, au fost tratați cu huo, arată jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu îi atacă dur pe Șoșoacă și Simion FOTO Adevărul

Într-o postare pe pagina sa de socializare, cu titlul „Godzilla și King Kong au rămas flămânzi„, Cristian Tudor Popescu arată, în stilul caracteristic, de ce cei doi senatori nu au avut succes la tractoriști.

„Godzilla și King Kong au rămas flămânzi

Șoșoacă și Simion, Godzilla și King Kong, au sărit să ragă așezându-se în fruntea agricultorilor și transportatorilor adunați în protest pe centura capitalei. S-au străduit să provoace o ciocnire violentă între demonstranți și jandarmi – dacă se întâmplau și niște morți și răniți, cu atât mai bine. Pentru cele două creaturi, masa de protestatari e chiar o masă, o pradă, pe care voiau s-o înfulece, metabolizând-o în voturi. Or, așa cum au procedat și profesorii aflați în grevă astă-vară, „tractoriștii” le-au întors spatele celor doi prădători. Nimeni nu s-a aliniat lângă ei, dimpotrivă, au fost tratați cu huo, zâmbete disprețuitoare sau tăcere. Este încă o probă pentru răspunsul la întrebarea: „Pe cine reprezintă AUR și Șoșoacă?”.

În niciun caz pe oamenii din țara asta care muncesc cinstit. Asta e ceea ce partidul antiOccident al lui Simion și partidul proKremlin al lui Șoșoacă împing opinia publică să creadă. Și când iau contact cu oamenii reali pe care pretind că îi ajută și îi apără, sunt trimiși la plimbare”, spune gazetarul.

„Să-i lase cu găștile lor de jeguri”

În continuare, acesta arată cine sunt, de fapt, cei care cred tot ce le spune Diana Șoșoacă și George Simion, cei care speră ca aceștia „să le dea„ ceva.

„Cei care nădăjduiesc ca acești impostori „să le dea” ceva sunt șmecherii, violatorii, caftangiii, fripturișii politici, corupții, interlopii, pescuitorii de funcții publice grase. Că ăștia sunt mulți, îngrozitor de mulți, e o realitate căreia România trebuie să-i facă față. Pe lângă ei, însă, se află și lucrători cinstiți, de care guvernarea actuală își bate joc. Oameni care își închipuie că AUR și Șoșoacă o să le rezolve vreo problemă. Nu sunt proști când vor să creadă asta, sunt doar disperați. Momente ale adevărului ca acelea de aseară sper să-i lămurească: trebuie să lupte pentru drepturile și dreptatea lor ei înșiși, fără violență, organizându-se, alegând sindicate puternice și independente, negociatori competenți și onești care să-i reprezinte. Iar pe Simion și Șoșoacă să-i lase cu găștile lor de jeguri.

P.S. La polul propagandistic opus auricilor și șoșocaților, nu m-ar mira să titreze imbecil vreo televiziune, cum s-a întâmplat la greva profesorilor, că „agricultorii și transportatorii fac jocul Rusiei”, scrie jurnalistul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat