CTP, impresionat de performanța Irinei Begu. „Extraordinară probă de voință”

CTP, impresionat de performanța Irinei Begu. „Extraordinară probă de voință”

Cristian Tudor Popescu s-a arătat de-a dreptul impresionat de performața Irinei Begu, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid. Jurnalistul a transmis cuvinte de laudă și mândrie la adresa sportivei.

CTP, impresionat de performața Irinei Begu FOTO Arhivă

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid. Tenismena a obținut victoria după aproape două ore de joc. În urma performanței sale, comentariul lui Cristian Tudor Popescu nu a întârziat să apară.

După ce a urmărit meciul, jurnalistul a remarcat atitudinea și dăruirea ei. Cu atât mai mult cu cât tenismena, în vârstă de 32 de ani (35 WTA) s-a accidentat în primul set. E nu doar că nu s-a lăsat păgubașă, dar în ciuda durerii, a „strâns din dinți” și a continuat să joace și mai bine, reușind să o învingă, într-un final pe adversara sa, americana Shelby Rogers.

Postarea lui Cristian Tudor Popescu, despre Irina Begu

Extraordinară probă de voință și rezistență trecută de Irina Begu în fața redutabilei americance Shelby Rogers! Accidentată la încheietura mâinii stângi în primul set, Irina a continuat să joace cu dinții strânși, făcând față, când nu-mi mai venea să cred, schimburilor dure stânga-dreapta impuse de Rogers, care a încercat să profite de vulnerabilitatea româncei pe reverul unde împinge cu mâna stângă... Irina Begu a rămas să ducă steagul României în optimi de finală la Madrid!, a scris jurnalistul, pe pagina sa de Facebook.

Meciul dintre Irina Begu și Shelby Rogers

Irina Begu a trecut în turul trei de Shelby Rogers (38 WTA şi favorită 33), cu scorul 7-5, 6-2. În setul al doilea, la scorul de 4-2 pentru Begu, meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 20 de minute din cauza ploii. După meciul care a durat o oră și 53 de minute, în cele din urmă, românca a reușit să obțină victoria și calificarea în optimile de la Madrid.

Irina Begu şi-a asigurat un cec de 84.900 de euro şi 120 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea dintre letona Jelena Ostapenko şi rusoaica Liudmila Samsonova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”