CTP nu va mai apărea în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24

CTP nu va mai apărea în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu va mai apărea în emisiunea Jurnalul de seară, de la Digi24, alături de Cosmin Prelipceanu.

„De acum înainte, mă puteți vedea vineri seara, la Digi 24, și în cursul săptămânii, în intervenții ad-hoc, atunci când este cazul”, a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru Paginademedia.ro.

Pe Republica.ro, jurnalistul a scris că va mai putea fi văzut la televizor, dar într-o nouă emisiune, cu un alt realizator: „Stimați telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, așa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani. Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei și talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE”.

Potrivit Paginademedia.ro, jurnalistul a refuzat să dea detalii despre ce a stat la baza deciziei și cine a avut inițiativa.

„Nu comentez nimic despre această schimbare, cu excepția comunicării ei, astfel încât publicul să știe unde mă poate vedea. Am dreptul al acest răspuns: nu comentez”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

3 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

4 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

5 Rudă: „Era un pic răcită. Nu se poate așa ceva, nu există” / Ea este Denisa, tânăra însărcinată și infectată cu …