Cu cât te dezvolți mai mult, cu atât vei deveni mai bun!

Cu cât te dezvolți mai mult, cu atât vei deveni mai bun!

Punctualitatea arată că ești bine organizat. Gestionarea bună a timpului este o abilitate solicitată la fiecare job în zilele noastre. Și nu ne referim, desigur, la faptul că trebuie să sosim la timp la serviciu în fiecare zi. Punctualitatea reflectă productivitatea, mai ales dacă urmează să te întâlnești cu un nou partener care te-a contactat pentru creare site web. Acest aspect poate fi vital, este o funcție importată în prima ta interacțiune și pune o etichetă importantă brandului tău, companiei pe care o reprezinți. A fi punctul reflectă organizarea ta, a echipei de web design pe care o conduci, pe care o reprezinți în relația cu partenerii vechi și noi. Fiecărui viitor colaborator îi place să știe că echipa pe care o va avea este productivă, iar pierderea continuă a timpului căutând diferite scuze pentru o întârziere costă compania în pierderea încrederii. Viitorul partener vede în noi productivitate pe banii lui, taskuri finalizate la timp. A fi organizat este tot o dovadă a punctualității, ceea ce face mult mai ușoară îndeplinirea solicitărilor de ultim moment venite pe emailul de suport clienți, sosirea la întâlniri și îndeplinirea la timp a oricărei solicitări, de fiecare dată.

Reputația ta personală reprezintă de fapt întreaga echipă pe care o conduci, întreaga afacere construită cu greu și păstrată pe piață de atâția ani. Fiecare aspect este un atu important atunci când vine vorba despre progresul în afaceri. Este un pariu oare că punctualitatea contează atunci când mergi la o nouă negociere pentru creare magazine online si creare site web? Pe piața concurențială actuală, companiile care nu livrează un proiect de web design la timp în mod constant scad rapid. Așadar, angajamentul companiei de Web Design pentru punctualitate ajută la susținerea bunei reputații a companiei noastre. Iar acesta este un mare plus pentru succesul echipei noastre și a proiectelor pe care finalizăm pentru fiecare partener. Nouă ne-a demonstrat că munca în echipă este un motor principal a unei companii moderne. Orice departament, fie că vorbim de web design, de cei de la SEO sau dezvoltatorii de aplicații pentru magazine online sunt interdependente, fluxul de lucru se desfășoară fără probleme, atunci când fiecare membru al echipei finalizează fiecare task la timp. Scopul de a respecta un termen limită atunci când fiecare membru al echipei finalizează sarcinile la timp, face referire la fluxul de lucru care la noi se desfășoară fără probleme, iar respectul se câștigă prin respectarea termenelor impuse de superiori.

De ce punem clientul pe primul plan?

Într-o piață competitivă, Warren Bufett spunea că este nevoie de 20 de ani pentru a-ți construi o reputație în afaceri și de numai cinci minute pentru a o distruge. După ce te gândești bine la această afirmație, poți face lucrurile diferit. Oricine este dornic să progreseze în afaceri trebuie să înțeleagă de ce fiecare client câștigat trebuie păstrat. Și, bineînțeles, că este mult mai ușor să păstrezi clienții vechi. O firmă de web design cum suntem noi a învățat să se adapteze pentru a supraviețui și prospera. Mergem în fiecare zi după premisa că fiecare client are dreptate, suntem preocupați permanent de satisfacerea dorințelor, de ați trata fiecare client care are nevoie de creare magazine online si creare site web ca și când ar fi propria familie. Pentru că o dată intrat în universul afacerii noastre face parte din portofoliul nostru. Iar acest lucru reușim adăugând un plus valoarea serviciilor de web design oferite.

Oricine este serios și își dorește să facă progrese trebuie să înțeleagă de ce este atât de important un serviciu pentru clienți. Modul în care ne tratăm clienții arată de fapt felul în care privim lucrurile în business. În mod clar, dacă vrei să faci un pas spre un nou parteneriat, trebuie să așezi clientul pe un piedestal. Uneori costă de aproape cinci ori mai mult să atragi un client nou către afacerea ta decât costă să păstrezi un client deja existent. Această logică evidențiază importanța furnizării unui serviciu foarte bun de web design pentru clienți. De ce să riscăm să pierdem un client, fiind cunoscut faptul că devine uneori costisitor să atragem clienți noi.

Pentru că am fost interesați ca fiecare client să ne perceapă ca o companie serioasă, reputația noastră a dat putere brandului, dar toate acestea le-am câștigat prin calitatea serviciilor oferite. Acest lucru nu numai că a avut ca rezultat să ne asigurăm recenzii bune, dar ne-a ajutat să atragem alte companii să se alăture nouă pentru furnizarea de servicii. O firmă cu tradiție pe partea de SEO și creare magazine online si creare site web cu o echipă de profesioniști ne-a ajutat să ne venim la orice nouă întâlnire cu un portofoliu solid, cu o experiență excelentă dovedită în relația cu partenerii noi. Mai mult, am fost surprinși să constatăm că și publicitatea făcută de alți parteneri este de neprețuit. Oamenii sunt mult mai dispuși să asculte sfatul unui prieten, al unui partener de afaceri decât să țină seama de o recenzie sau o reclamă online. Un serviciu bun pentru clienți deschide noi uși pentru noi parteneriate și alte oportunități, mai ales atunci când alte companii au văzut cât de bine am gestionat cerințele fiecărui proiect de web design. Am avut grijă de fiecare proiect și l-am monitorizat permanent ca timp de execuție, pentru că am considerat că un parteneriat bazat pe încredere deschide calea spre noi colaborări și alte oportunități.

A avea grijă de orice nou proiect transmite un set puternic de valori morale și convingeri în misiunea firmei noastre de web design. Iar abilitățile noastre de comunicare sunt unele dintre cele mai importante competențe profesionale pentru a construi relații solide cu partenerii. Modul în care comunicăm oferă o perspectivă asupra modului în care lucrăm. Cu multă muncă și determinare, având alături profesioniști, și mai ales cu o mentalitate de învingători am reușit să fim punctuali în afaceri. Iar portofoliul de clienți, magazinele online și site-urile web create de echipa de web design ne-au diferențiat de fiecare dată!

La finalul zilei, oamenii nu își doresc numai un web design de calitate, ei doresc mai mulți clienți în magazinul online, mai multe vânzări și o experiență mai bună cu un client nehotărât. A ști să creezi un site web este doar unul dintre numeroasele instrumente pe care le punem la dispoziție clienților pentru a-și dezvolta afacerea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB