Cu „MAIMUȚICA”, în excursică, la răzbel!

Cu „MAIMUȚICA”, în excursică, la răzbel!

Gafele vestimentare ale soției președintelui Klaus Iohannis riscă să devină o marcă înregistrată. Dar nu asta e problema, ci insistența cu care acest personaj a apărut subit în peisaj odată cu terminarea votului de alungare a lui Ponta! Brusc, poporul român s-a trezit că în preajma mutului ăluia de care făcea mișto Penalul Național prin studiouri, în campanie, mai este o chestie. Cu mare dorință de a călători. Pe banii noștri. Ce o fi căutat, vorba bancului, „maimuța” în Afganistan? 

Îmbrăcată într-o rochiță albă, care se afla în contrast puternic cu echipamentele militarilor români de la baza din Afganistan, Răvășitoarea pare c-a greșit poza.

Iar dacă președintele Iohannis n-ar fi publicat poza chiar pe contul său de Facebook lumea ar fi crezut că este un trucaj al unor „răutăcioși” ca noi...




Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”