Cu NUDUL împotriva lui Trump: Ne PERVERTEŞTE mintea şi ne face isterici - FOTO

Cu NUDUL împotriva lui Trump: Ne PERVERTEŞTE mintea şi ne face isterici - FOTO

Fotograful american Spencer Tunick a anunţat că noua sa lucrare pe care o va realiza în pitorescul oraş San Miguel de Allende din Mexic va avea o semnifcaţie anti-Trump, deoarece "magnatul perverteşte minţi şi cauzează isterie în rândul oamenilor", spune fotograful.

Fotografie nud de grup împotriva lui Donald Trump în Mexic:Ne perverteşte mintea şi ne face isterici + FOTO

"Trump perverteşte minţile şi ne face să ne pierdem răbdarea, cauzează isterie în rândul oamenilor", a spus Spencer presei joi. Fotograful este faimos pentru instalaţiile de artă fotografică în care grupuri de oameni apar nud. "Cred că trăim într-o lume în care ordinea valorilor este răsturnată", a mai declarat Tunick conform Reuters.

Bineînţeles, semnificaţia lucrării de artă a lui Spencer Tunick este legată de retorica anti-mexicană pe care Donald Trump o etalează.

Fotograful Spencer Tunick a pus la cale o instalaţie de artă împotriva lui Trump şi în luna iulie, la care au participat o sută treizeci de femei goale, în Cleveland, în ajunul Convenţiei Naţionale Republicane, unde magnatul va fi oficial învestit drept candidat al partidului la prezidenţiale.

Instalaţia de artă a fost denumită "Everything She Says Means Everything / Tot ce spune ea nu înseamnă nimic”. "Donald Trump e un ratat", a declarat pentru AFP fotograful Spencer Tunick, care a organizat sesiunea foto. "Am două fete şi pe soţia mea. Nu-mi vine să cred că un candidat la prezidenţiale poate avea o retorică şi un limbaj ce denotă atâta misoginism şi rasism.", a adăugat fotograful, potrivit rt.com.

Fotograful a mărturisit că ideea instalaţiei este o perspectivă şi o luare de poziţie împotriva "idioţeniei lui Trump."

Fotografia lui Spencer Tunick înfăţişează o sută treizeci de femei dezbrăcate, de toate rasele, cu vârste cuprinse între 18 şi 74 de ani, care ţin în mâini oglinzi ovale îndreptate spre privitor. Imaginea va fi dezvăluită în apropierea scrutinului din noiembrie.

Ţelul instalaţiei de artă este să ateste "înţelepciunea femeii emancipate şi conceptul de natură mamă în peisajul, orizontul şi centrul unde se organizează Convenţia Republicană din Cleveland".

În oraşul Cleveland este ilegal să apari gol în public, totuşi, un proprietar i-a permis fotografului să-şi pună la cale proiectul, pe o proprietate privată, aşa că poliţia nu a intervenit.

Printre femeile care au participat la sesiunea foto, se numătă şi MaPo Kinnord, artistă şi profesoară de arte plastice de 55 de ani, care a destăinuit că a vrut să ia parte la proiect pentru că admiră creaţia lui Tunick. MaPo a adăugat că această campanie se pune împotriva retoricii anti-islamiste şi anti-imigranţi pe care Trump o afişează nonşalant.

"Să fii complet gol în public şi fără inhibiţii...aşa ar trebui să fim", a mai spus MaPo Kinnord.

O tânără de optsprezece ani a spus că a vrut să fie fotografiată goală pentru că e total împotriva viziunii republicanilor despre femei: "Pur şi simplu nu sunt de acord cu această perspectivă a republicanilor care ştiu exact care-i rolul femeii în societate.", a afirmat tânăra Morning Robinson.

Mai bine de 1,800 de femei au trimis aplicaţii pentru a lua parte la proiectul fotografului Spencer Tunick. Pentru a păstra sesiunea foto strict secretă, Tunick nu le-a spus femeilor care se calificau pentru a participa la creaţia sa artistică decât în ultimul moment unde va avea loc evenimentul. Accesul le-a fost interzis atât jurnaliştilor, cât şi publicului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...