Cuba: Canalul Russia Today în limba spaniolă va începe să emită de luni în Cuba

Cuba: Canalul Russia Today în limba spaniolă va începe să emită de luni în Cuba

Canalul Russia Today în limba spaniolă va începe să emită în Cuba începând de luni dimineaţă, 30 martie, pe frecvenţa de înaltă definiţie HD1, în timpul pauzei canalului local Caraibe, pentru început fiind vorba de teste, informează EFE citând presa locală.

Emisia în spaniolă va avea loc de la miezul nopţii până la ora locală 13:00 (17:00 GMT), în timp ce canalul local Caraibe nu este difuzat, se arată într-o informare a televiziunii de stat cubaneze.

Russia Today în spaniolă face parte din grupul RT, ce include nouă canale în diferite limbi şi formate, alcătuind o reţea de ştiri cu un impact pe YouTube de peste 1 miliard de vizualizări.

Este vorba de primul canal de televiziune rusesc în limba spaniolă cu semnal la nivel mondial, care a început să emită din capitala Rusiei în decembrie 2009, 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii.

Din studiourile sale din Moscova, Russia Today transmite ştiri, reportaje, interviuri şi programe speciale în domenii precum politică, economie, societate, ştiinţă sau sport. Canalul are corespondenţi la Havana, Madrid, Buenos Aires, Caracas, Mexic, Washington şi Miami, conform informaţiilor prezentate de site-ul Cubadebate. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

2 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

3 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…

4 De asta i-o fi pus Firea directori? / Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin…

5 Viitor senator PSD a fugit în Maldive pentru a obține al treilea mandat (ilegal) de rector