Cuba: Canalul Russia Today în limba spaniolă va începe să emită de luni în Cuba

Canalul Russia Today în limba spaniolă va începe să emită în Cuba începând de luni dimineaţă, 30 martie, pe frecvenţa de înaltă definiţie HD1, în timpul pauzei canalului local Caraibe, pentru început fiind vorba de teste, informează EFE citând presa locală.

Emisia în spaniolă va avea loc de la miezul nopţii până la ora locală 13:00 (17:00 GMT), în timp ce canalul local Caraibe nu este difuzat, se arată într-o informare a televiziunii de stat cubaneze.

Russia Today în spaniolă face parte din grupul RT, ce include nouă canale în diferite limbi şi formate, alcătuind o reţea de ştiri cu un impact pe YouTube de peste 1 miliard de vizualizări.

Este vorba de primul canal de televiziune rusesc în limba spaniolă cu semnal la nivel mondial, care a început să emită din capitala Rusiei în decembrie 2009, 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii.

Din studiourile sale din Moscova, Russia Today transmite ştiri, reportaje, interviuri şi programe speciale în domenii precum politică, economie, societate, ştiinţă sau sport. Canalul are corespondenţi la Havana, Madrid, Buenos Aires, Caracas, Mexic, Washington şi Miami, conform informaţiilor prezentate de site-ul Cubadebate. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

4 Tovarășul Yau Mu Ye

5 Alexandra Cadanțu / „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb