CULISE/De ce tace Iordache? Păi șeful de la Permise e omul lui. Dar și nașul avocatei lui Dincă! Cumpănașule, despre asta de ce nu spui nimic?

CULISE/De ce tace Iordache? Păi șeful de la Permise e omul lui. Dar și nașul avocatei lui Dincă! Cumpănașule, despre asta de ce nu spui nimic?

De ce tace Iordache? Păi șeful de la Permise e omul lui. Dar și nașul avocatei lui Dincă! Cumpănașule, despre asta de ce nu spui nimic?

Da, oameni buni, Florin Iordache s-a dat la fund! Pentru că niște fire duc la el! Iordache este cel care îl ține în funcție pe șeful de la Permise Auto de la Olt, Florin Hoară. Care este din Caracal și locuiește în Caracal. Face naveta zilnic la Slatina. Nimeni n-a știut aceste amănunte la momentul în care s-a aflat că Dincă și-a preschimbat permisul de conducere deși era pensionat medical cu probleme psihice!

Însă nu acesta este subiectul. Florin Hoară este nașul de cununie al avocatei lui Gheorghe Dincă, Cristina Firică! Iar el este finul fostului deputat PPDD/UNPR/PSD Mitel Niculescu. Tot din Caracal și el! 

Alexandru Cumpănașu știe toate aceste lucruri, dar tace. Nu e el ăla de încheia protocoale cu Iordache? Nu cu el a fost la Congresul PSD?

Pentru corectitudine, să spunem că cel care l-a numit în funcție pe Hoară la Permise a fost fostul prefect de Olt Octavian Popescu, în 2005!!! 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa