Culisele întâlnirii dintre Dragnea și Tăriceanu. Grindeanu nu a participat, era la Timișoara/Reacția pe Facebook a timișorenilor

Culisele întâlnirii dintre Dragnea și Tăriceanu. Grindeanu nu a participat, era la Timișoara/Reacția pe Facebook a timișorenilor

Președintele PSD Liviu Dragnea și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu au avut o întâlnire, sâmbătă, pentru a decide ce va face coaliția de guvernare, în contextul protestelor masive din țară.

Antena 3  a aflat mai multe detalii din culisele acestei ședințe.

Conform reporterului Antena 3 Robert Kiss, ședința a fost una “încrâncenată”.

De asemenea, se pare că ideea de abrogare a ordonanței exista de câteva zile, dar abia sâmbătă a fost pusă pe masa discuțiilor.

La această ședință se pare că nu a participat premierul Sorin Grindeanu, care era plecat la Timișoara.

În cele din urmă, liderii coaliției au căzut de acord și premierul Sorin Grindeanu a făcut anunțul referitor la abrogarea ordonanței.

Liderii coaliției au discutat inclusiv după terminarea acestei ședințe, care este strategia pe care o va folosi partidul, în condițiile în care protestele ar putea continua chiar și după anunțul referitor la abrogare.

Reacție pe Facebook când s-a aflat că Grindeanu a fost în oraș

„Grindeanu e în Timișoara, fraților, zice pe a3. Simțeam eu că s-a lăsat ceva peste oraș, deși e frumos și soare, aerul miroase a trădător.”

Later Edit: Probabil ia avionul să ajungă la ședință. Așa că vom putea să protestăm la Timișoara fără să ne sufoce mirosul de trădător



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…