Culmea muismului, în direct la Antena 3! Dana Budeanu l-a declarat pe Arafat „fătălăul anului” și a anunțat că merge la o petrecere cu 30-40 de invitați

Culmea muismului, în direct la Antena 3! Dana Budeanu l-a declarat pe Arafat „fătălăul anului” și a anunțat că merge la o petrecere cu 30-40 de invitați

Dana Budeanu a declarat joi seară, la Antena 3, că în opinia sa „fătălăul anului” este şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„Nu sunt cantareata sa imi anunt albumul, dar imi voi lansa o rubrica 'Fatalaul Anului'. Cred ca fatalaul anului, real, vorbind complet relaxat, e Revelionul, ne distram, totul este un pamflet, este Raed Arafat. Nu mi-am imaginat, nu se poate sa iesi si sa ne spui toate tampeniile alea”, a mai afirmat aceasta la Antena 3.

Ea a precizat că aceste momente marcate de resticţii din cauza pandemiei cu coronavirus, i-au adus aminte de revelioanele superbe dinainte de revoluţie.

"Nu ştiu dacă generaţia asta nouă ştie despre revelioanele superbe care se făceau înainte de revoluţie, culmea la televizor. Am specificat în mod special că, aceste revelioane erau fimalte şi regizate înainte de revoluţie când, credeţi-mă ce s-a întâmplat în ultimele luni, adică în acest an, era apă de ploaie pentru ce se trăia atunci. Şi totuşi oamenii trăiau la maximum, petreceau la maximum, cum o fac şi în această seară, domnul Arafat. Toată lumea petrece domnul Arafat. Toată lumea, toată ţara, toate cartierele, eu ştiu 30, 40 de petreceri ca să ştiţi. La una merg eu", a spus Dana Budeanu.

Întrebată dacă şi-a imaginat vreodată dacă va trăi aceste momente în care oamenii sună la 112 să se denunţe, pentru încălcarea măsurilor de protecţie anti-Covid-19, Dana Budeanu a precizat că nu se aştepta la naţia asta.

"Sincer, mie mi se părea că suntem mişto, că avem viaţă în noi, că suntem cuMva aşa de prin Sicilia, nu ştiu Spania, sudul Spaniei, etc. Eu nu am crezut că suntem atât de fătălăi", a mai spus Dana Budeanu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...