Cum a aflat Tudose de jocurile lui Dragnea și Pieleanu. Amănunte INCENDIARE

Apar amănunte incendiare despre scandalul din PSD! În primul rând trebuie făcută precizarea că niciun sondaj care vizează PSD, mai ales făcut de Pieleanu, nu este făcut public fără ok-ul dat de președintele partidului. Pieleanu, când a anunțat că are un sondaj de prezentat, duminică seara, la Antena 3, a confirmat că Dragnea știe despre sondaj. Omul lui de legătură la Antena 3 este Radu Tudor, cu care este și prieten, în particular.

Duminică seara, chiar în timpul emisiunii, Felix Rache, fostul angajat al Antenei3 și acum mâna dreaptă a lui Tudose în Guvern, i-a dat un SMS lui Radu Tudor. Să-i confirme dacă Dragnea este în spatele loviturii. Și R.Tudor i-a confirmat. Informația a ajuns, bineînțeles, la Tudose. 

Cu care, puțină lume știe, Pieleanu a avut, în ultima perioadă, un conflict pornit de la Pieleanu. Care i-a cerut să-i rezolve o problemă și Tudose l-a amânat. Dragnea este la curent cu acest amănunt și a încercat toată ziua, pe toate canalele, să difuzeze informația că el n-are nicio treabă cu sondajul și că este business-ul celor doi.

Însă Tudose nu e papagal. E uns cu toate alifiile politicii. La prima oră a dimineții și-a folosit vuvuzeaua din dotare pentru a răspândi zvonul că a amenințat cu demisia. Așa se face că Antena3 a difuzat în regim de breaking-news știrea că Tudose este supărat și amenință cu demisia. 

Tudose a vrut să-l prindă pe Dragnea în fapt. Și a reușit. Baronii lui fideli l-au făcut cu ou și oțet în BPN-ul de la prânz pe Tudose. Pus de Dragnea astfel încât Tudose să nu poată veni... Cu sondajul lui Pieleanu în față. Poate nu știați, dar Pieleanu este la cataramă cu toți baronii din sud. De la care a încasat de-a lungul vremii sume fabuloase. Mariuse, tată, ți-aduci aminte cum plecai cu sacoșele de la Dolj, Olt, Gorj și Argeș? Le vei povesti vreodată românilor cum te-a sechestrat Dragnea în subsolul din Kiseleff la turul 2, în 2014? Teleormăneanul tău?

Se pare că Tudose vrea să schimbe 5 miniștri. Inclusiv doi de la Tăriceanu. Însă sursele noastre nu dau șanse mari unei „revoluții” a lui Tudose.

Situația din PSD pare scăpată de sub control. Dragnea este privit în acest moment de foarte mulți ca un dictator. Iar momentul trezirii la realitate pentru mulți a venit când s-a confirmat că Dragnea va prelua controlul total al Curții de Conturi. Pe persoană fizică. Subordonându-și practic cam tot ce înseamnă instituție publică în România! 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Cîțu a dat-o cu cracii-n sus pe Firea! Moldoveanca, isterică, anunță „cutremur politic”!

3 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

4 Monica Anisie își cere scuze după vizita din Ialomița: „Este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă l…

5 Mărturia terifiantă a fetei obligate să facă sex în trei cu primarul: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a …

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere