Cum a aflat Tudose de jocurile lui Dragnea și Pieleanu. Amănunte INCENDIARE

Apar amănunte incendiare despre scandalul din PSD! În primul rând trebuie făcută precizarea că niciun sondaj care vizează PSD, mai ales făcut de Pieleanu, nu este făcut public fără ok-ul dat de președintele partidului. Pieleanu, când a anunțat că are un sondaj de prezentat, duminică seara, la Antena 3, a confirmat că Dragnea știe despre sondaj. Omul lui de legătură la Antena 3 este Radu Tudor, cu care este și prieten, în particular.

Duminică seara, chiar în timpul emisiunii, Felix Rache, fostul angajat al Antenei3 și acum mâna dreaptă a lui Tudose în Guvern, i-a dat un SMS lui Radu Tudor. Să-i confirme dacă Dragnea este în spatele loviturii. Și R.Tudor i-a confirmat. Informația a ajuns, bineînțeles, la Tudose. 

Cu care, puțină lume știe, Pieleanu a avut, în ultima perioadă, un conflict pornit de la Pieleanu. Care i-a cerut să-i rezolve o problemă și Tudose l-a amânat. Dragnea este la curent cu acest amănunt și a încercat toată ziua, pe toate canalele, să difuzeze informația că el n-are nicio treabă cu sondajul și că este business-ul celor doi.

Însă Tudose nu e papagal. E uns cu toate alifiile politicii. La prima oră a dimineții și-a folosit vuvuzeaua din dotare pentru a răspândi zvonul că a amenințat cu demisia. Așa se face că Antena3 a difuzat în regim de breaking-news știrea că Tudose este supărat și amenință cu demisia. 

Tudose a vrut să-l prindă pe Dragnea în fapt. Și a reușit. Baronii lui fideli l-au făcut cu ou și oțet în BPN-ul de la prânz pe Tudose. Pus de Dragnea astfel încât Tudose să nu poată veni... Cu sondajul lui Pieleanu în față. Poate nu știați, dar Pieleanu este la cataramă cu toți baronii din sud. De la care a încasat de-a lungul vremii sume fabuloase. Mariuse, tată, ți-aduci aminte cum plecai cu sacoșele de la Dolj, Olt, Gorj și Argeș? Le vei povesti vreodată românilor cum te-a sechestrat Dragnea în subsolul din Kiseleff la turul 2, în 2014? Teleormăneanul tău?

Se pare că Tudose vrea să schimbe 5 miniștri. Inclusiv doi de la Tăriceanu. Însă sursele noastre nu dau șanse mari unei „revoluții” a lui Tudose.

Situația din PSD pare scăpată de sub control. Dragnea este privit în acest moment de foarte mulți ca un dictator. Iar momentul trezirii la realitate pentru mulți a venit când s-a confirmat că Dragnea va prelua controlul total al Curții de Conturi. Pe persoană fizică. Subordonându-și practic cam tot ce înseamnă instituție publică în România! 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Incredibil, în spitalul unde-a fost directoare șpăgăreasa PSD medicii trag la sorți cine să trateze pacienți c…

2 VIDEO Priviți cum este onorat şeful diviziei antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani de co…

3 Adolescentă de 16 ani, cea mai tânără victimă ucisă de coronavirus în Franţa: Avea o tuse mică, iar primele do…

4 Medic român din Elveția: Este greu să te protejezi, indiferent de țara în care ești. În Geneva nu se mai găseș…

5 Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei, în Germania, unde a închiriat hotel întreg

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos