Cum a reușit Samsung să enerveze administrația de la Casa Albă

Cum a reușit Samsung să enerveze administrația de la Casa Albă

O nouă imagine virală cu preşedintele americii, Barack Obama, a început să circule zilele trecute pe internet. Este vorba de un selfie realizat la rugămintea şi împreună cu jucătorul american de baseball David Ortiz. Într-o vizită la Casa Albă jucătorul echipei Boston Red Sox l-a rugat pe preşedinte să pozeze, doar pentru ca, la scurt timp, fotografia respectivă să fie postată pe Twitter şi repostată, aproape instant, de contul oficial Samsung Mobile.

Nu a durat mult până să iasă la iveală că Ortiz este sponsorizat în mod direct de Samsung şi că fotografia era realizată cu un Galaxy Note 3, după cum se poate vedea şi în imaginea de mai sus. Din acel moment, nimeni nu a mai putut dezminţi faptul că întregul context al selfie-ului a fost o manifestare de marketing regizată în care singurul care a luat parte involuntar era preşedintele Obama. Pe marginea acestui subiect, pentru The New York Daily News, cei de la Samsung au răspuns că nu au regizat momentul, în schimb au lucrat cu Ortiz şi echipa sa pentru a-i învăţa ,,cum să partajeze imagini cu fanii”. La aceeaşi întrebare, Ortiz a afirmat că selfie-ul a fost spontan şi că, pentru acea imagine, nu a fost plătit de către gigantul sud-coreean.citeste mai mult pe playtech.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”