Cum ar fi arătat Michael Jackson astăzi, la 65 de ani. AI a recreat imaginea starului FOTO

Cum ar fi arătat Michael Jackson astăzi, la 65 de ani. AI a recreat imaginea starului FOTO

Megastarul american ar fi împlinit 65 de ani pe 29 august. Inteligența Artificială generat câteva imagini cu artistul, dacă ar mai fi fost în viață, relatează dailystar.co.uk.

Michael Jackson ar fi împlinit 65 de ani pe 29 august 2023 FOTO Profimedia

În urmă cu 14 ani, vestea morții lui Michael Jackson, șoca întreaga lume. La doar 50 de ani, cântărețul pentru care s-a inventat cuvântul Megastar murea din cauza unei intoxicații cu propofol, un anestezic puternic, administrat de medicul său, Conrad Murray .

Artistul pregătea marea sa revenire în muzică și un nou turneu mondial, astfel că fanii din întreaga lume au rămas profund șocați și îndurerați. Tehnologia, mai exact Inteligența Artificială, le permite acum să vadă cum ar arăta artistul dacă ar fi fost în viață la vârsta de 65 de ani.

Fotografiile generate de AI îl înfățișează pe Michael Jackson vizibil îmbătrânit, însă imaginea sa corespunde cu cea din tinerețe.

În ultimii ani, Regele Pop își pierduse părul și purta o pereucă, iar Inteligența Artificială a respectat întocmai acest detaliu în fotografii. De asemenea, machiajul pe care acesta îl purta la aparițiile sale publice a fost reconstituit. În altă fotografie creată de AI, nuanța pielii și a buzelor este mai închisă, iar ridurile sunt evidente.

Autopsia lui Michael Jackson a dezvăluit, la 10 ani de la moartea Megastarului, detalii terifiante privind starea sa fizică. Michael avea tatuaje cosmetice la buze şi la sprâncene şi era complet chel.

Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz, iar sprâncenele erau tatuate cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată astfel încât să mascheze marginea perucii.

Cel mai tulburător element pare să fi fost faptul că părul ondulat care îi ajungea până la umeri s-a dovedit da fi o perucă lipită de scalp. Se crede că Michael Jackson a început să poarte perucă după ce scalpul i-a fost afectat de un incendiu izbucnit în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi, în 1984.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat