Cum arată acum actrița faimoasă pentru rolul din „Când Harry a cunoscut-o pe Sally“. Meg Ryan, de nerecunoscut

Cum arată acum actrița faimoasă pentru rolul din „Când Harry a cunoscut-o pe Sally“. Meg Ryan, de nerecunoscut

Meg Ryan, în vârstă de 61 de ani, arată de nerecunoscut. Ea a fost văzută recent, prima oară după șase luni, când a ieșit în public pentru a-l susține pe amicul Michael J. Fox la proiecția documentarului său. Meg Ryan a părut de nerecunoscut în timpul rarei apariții la New York, de joi.

Meg Ryan în 1980 FOTO Profimedia

Actrița nu a mai fost fotografiată din luna noiembrie a anului trecut. Joi, ea arăta un ten incredibil de neted la prima apariție publică din ultimele șase luni.

Aspectul actriței care a fost nominalizată la Globul de Aur s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, stârnind multe zvonuri în legătură cu operațiile estetice pe care și le-a făcut, notează Dailymail .

Meg a negat de mult timp că ar fi avut parte de operații estetice sau îmbunătățiri ale aspectului său. Ea a apărut acum cu un aspect mai suplu și cu o piele fără riduri, încadrată de șuvițele ei blonde caracteristice.

Meg Ryan și Michael J. Fox  FOTO Profimedia

Meg Ryan și Michael J. Fox FOTO Profimedia

La proiecție, care a avut loc la Alice Tully Hall at Lincoln Center, vedeta din Sleepless In Seattle a părut bine dispusă și a pozat alături de prietenii ei, printre care Bill Murray și Elvis Costello.

Scena celebră din „When Harry meet Sally”

Ea fost celebră după o scenă în care mimează un orgasm îm public, în filmul Când Harry a cunoscut-o pe Sally. Filmul este o comedie-dramă romantică americană din 1989, în care joacă alături de Billy Crystal. Povestea îi urmărește pe cei doi, Harry și Sally, din momentul în care se întâlnesc în Chicago, chiar înainte de a împărți un drum prin țară.

În 1977, Harry Burns și Sally Albright au absolvit Universitatea din Chicago. Harry se întâlnește cu Amanda Reese, prietena lui Sally, iar apoi Harry și Sally trebuie să meargă cu mașina în New York. Sally urmează acolo cursurile unei școli de jurnalism, iar Harry are o slujbă care o așteaptă.

Într-una din scene, cei doi au o discuție în contradictoriu despre capacitatea femeilor de a mima un orgasm. Pentru a-l convinge, ea mimează un astfel de moment în timp ce se află la masă, într-un restaurant, spre deliciul tuturor.

Filmul abordează, dar nu rezolvă întrebări de genul „pot bărbații și femeile să fie vreodată doar prieteni?”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...