Cum arata Insula Şerpilor acum. Fotografii făcute de un militar rus - FOTO

Cum arata Insula Şerpilor acum. Fotografii făcute de un militar rus - FOTO

Imaginile care au fost postate pe Twitter duminică au fost realizate de la mare depărtare dintr-un elicopter rusesc, la câteva zile după atacul din dimineaţa zilei de 30 iunie.

În imagini se mai văd, la un moment dat, şi două plaforme maritime pe extragerea gazului metan. Ruşii încearcă să lase de înţeles că atacul reclamat de ucraineni, care a condus la distrugerea unor astfel de platforme, n-ar avea acoperire.

Fotografia poate însă surprinde alte platforme ruseşti sau chiar instalaţii operate de România în zonă, potrivit ziare.com.

Într-una dintre imagini se poate observa un turn prăbuşit în mare, la marginea insulei.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!