Cum arată principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi. Este căutat pentru a fi arestat

Cum arată principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi. Este căutat pentru a fi arestat

Pe numele tânărului marocan, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, s-a emis mandat de arestare preventivă pentru omor, scrie Adevărul.

A fost publicată o fotografie cu chipul principalului suspect în cazul asasinatului de la Iaşi. Tânărul de origine marocană, care are şi cetăţenie canadiană, pe nume Ahmed Sami El Bourkadi, a fost dat în urmărire. 

„Semnalmente: înălţime: 1,70 m; faţa: ovală; ochi: negri; ten: măsliniu; par: negru; semne particulare: poartă barbă”, se arată în anunţul Poliţiei Române. 
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi.
 
Tânărul este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză. 
 
Potrivit ultimelor informaţii, tânărul, suspectat că ar fi implicat în uciderea celor doi studenţi din Iaşi, s-a prezentat la spital la scurt timp după crimă. Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă, transmit reprezentanţii unităţii medicale din Iaşi. 
 
Între timp, managerul Institutului de Medicină Legală, Diana Bulgaru, a declarat că în urma necropsiei s-a constatat că în ambele cazuri rănile provocate prin înjunghiere erau „trase la indigou", iar moartea tinerilor a fost una violentă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”