Cum arată principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi. Este căutat pentru a fi arestat

Cum arată principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi. Este căutat pentru a fi arestat

Pe numele tânărului marocan, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, s-a emis mandat de arestare preventivă pentru omor, scrie Adevărul .

A fost publicată o fotografie cu chipul principalului suspect în cazul asasinatului de la Iaşi. Tânărul de origine marocană, care are şi cetăţenie canadiană, pe nume Ahmed Sami El Bourkadi, a fost dat în urmărire.

„Semnalmente: înălţime: 1,70 m; faţa: ovală; ochi: negri; ten: măsliniu; par: negru; semne particulare: poartă barbă”, se arată în anunţul Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi.

Tânărul este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză.

Potrivit ultimelor informaţii, tânărul, suspectat că ar fi implicat în uciderea celor doi studenţi din Iaşi, s-a prezentat la spital la scurt timp după crimă. Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă, transmit reprezentanţii unităţii medicale din Iaşi.

Între timp, managerul Institutului de Medicină Legală, Diana Bulgaru, a declarat că în urma necropsiei s-a constatat că în ambele cazuri rănile provocate prin înjunghiere erau „trase la indigou", iar moartea tinerilor a fost una violentă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…