Cum i-a spart Gigi Becali dintele Andrei. „S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe...” VIDEO

Cum i-a spart Gigi Becali dintele Andrei. „S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe...” VIDEO

Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, Andra și-a amintit un incident cu Gigi Becali, care acum o amuză. Vedeta a relatat cum a ajuns să își spargă dintele din cauza patronului de la FCSB.

Andra a povestit în podcastul „Da Bravo” că incidentul în care și-a spart dintele a avut loc în urmă cu câțiva ani, la un eveniment desfășurat la Marriott.

„Mi-am ciobit dintele”

Artista a povestit, că Gigi Becali, aflat printre invitați, a recunoscut-o după ce a început să cânte una dintre celebrele sale melodii. Exuberant, patronul FBSB a mers să o îmbrățișeze în timpul interpretării.

În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama ce spuneam că am chestia asta, să citesc pe buze. În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe, și eu, cum cântam, când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul, mi-am ciobit dintele.”, a povestit Andra, în podcastul „Da Bravo”.

Andra la Da Bravo. FOTO YouTube Da Bravo

Vedeta a povestit cum a trăit momentul.

Simți gust de dinte, și nu-ți dai seama dacă e mult luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa ><<Vreau sssărutarea ta…>> Apoi, când m-a lăsat jos, le întrebam pe fete: <<Mai am dintele?»”, a povestit Andra, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Cât despre participarea la podcast, Andra a ținut să mărturisească pe pagina de YouTube „Da Bravo”:
Cât am râs și cât de bine m-am simțit în compania lui Bobonete la podcastul lui! Este un om minunat, amuzant si mi-e tare drag de el! Mă bucur că am avut ocazia să îl cunosc mai bine la Românii au talent! Dragii mei, dacă vreți sa aflați ce a scos de la mine Bobo cu întrebările lui și cu glumele lui, neapărat să vă uitați la episod!”, a scris Andra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...