Cum îți dai seama că micii sunt gătiți bine și sunt gata făcuți. Gestul dezvăluit de un bucătar

Cum îți dai seama că micii sunt gătiți bine și sunt gata făcuți. Gestul dezvăluit de un bucătar

Minivacanța de 1 Mai este sinonimă pentru mulți români cu mici pe grătar stropiți cu multă bere. Un bucătar dezvăluie cum să mâncăm cei mai buni mititei.

Mici, produsul vedetă al minivacanței

De departe, produsul vedetă al minivacanței de 1 Mai sunt mititeii. Pentru a fi suculenți, măcelarii vă recomandă să îi congelați deoarece acele de gheață vor înmuia carnea înainte de a o pune pe grătar.

„Micul e produsul tractor. Mai ales de 1 mai! E cel mai vândut. De ordinul zecilor de mii. Sunt mai multe rețete. Acum, ce trage colega, sunt micii de porc, vită și oaie, rețeta tradițională. Dar avem și de vită și oaie picanți. Grataragiul știe ce are de făcut. Să danseze micul pe grătar. Când se mișcă singur pe grătar, fără să se lipească, atunci înseamnă că e făcut”, dezvăluie Ionuț Anghel, proprietarul unei carmangerii, la stirileprotv.ro .

Deși pare simplă, friptura la grătar are secretele ei. Carnea poate fi arsă ușor, dacă focul nu e potrivit, iar fiecare bucată trebuie condimentată și bine pregătită înainte, pentru un gust desăvârșit. Pentru cei mai puțin experimentați, există carne gata pregătită pentru grătar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep