Cum l-a ajutat Cristiano Ronaldo pe Radu Drăgușin să devină „tancul” de la Tottenham

Cum l-a ajutat Cristiano Ronaldo pe Radu Drăgușin să devină „tancul” de la Tottenham

Radu Drăgușin a dat lovitura carierei, transferându-se la Tottenham în schimbul a 30 de milioane de euro. Obișnuit cu ”aerul tare” al echipelor mari, după a jucat și la Juventus, românul privește aventura din Premier League ca pe un pas normal în carieră. Recent, a fost dezvăluit și rolul jucat de Cristiano Ronaldo în ascensiunea internaționalului nostru, care are un corp sculptat la 21 de ani.

Cristiano Ronaldo și Radu Drăgușin, pe când evoluau la Juventus. Foto Instagram

Radu Drăgușin a jucat alături de Ronaldo la Juventus și a încercat să afle secretul succesului starului portughez chiar în vestiar. Jurnalistul Decebal Rădulescu a explicat cum a ajuns românul să îi calce pe urme lui Cristiano. Acesta susține că Radu i-a cerut lusitanului să îi dezvăluie tainele formei sale fizice.

„Foarte puțină lume știe că el e un foarte bun bucătar. Cum a devenit așa? Este un tip care a ajuns să își cântărească ce mănâncă, în halul ăsta se pregătește. Nu știu dacă știți, dar nu are niciun fel de accidentare. Cum a ajuns aici? La Juventus l-a avut coleg pe Cristiano Ronaldo. Într-o zi s-a dus la el și i-a spus «Cristiano, vreau și eu să mănânc exact ce mănânci tu».

Radu Drăgușin, un pachet de mușchi la doar 21 de ani. Foto Instagram

Radu Drăgușin, un pachet de mușchi la doar 21 de ani. Foto Instagram

Cristiano i-a zis «Fratele meu, vino încoace, uite ăsta este numărul de telefon al nutriționistului meu, te rog să îl suni din partea mea, spune că eu ți l-am dat și să te ajute». De atunci, el se hrănește exact așa cum îi spune omul ăla. Toată lumea pune povestea asta a lui că nu se accidentează pe modul în care se alimentează și eu cred în povestea asta”, a spus jurnalistul Decebal Rădulescu pentru Digisport.

Tottenham l-a transferat pe Radu Drăgușin de la Genoa în schimbul sumei de 30 milioane de euro (25 de milioane de euro în această iarnă și 5 milioane de euro bonusuri de performanță). Românul ar putea debuta în Premier League duminică, de la ora 18.30, pe terenul lui Manchester United, o trupă aflată în suferință în Premier League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat