Cum oferă Cazinourile Bitcoin o experiență de jocuri online sigură și securizată

Cum oferă Cazinourile Bitcoin o experiență de jocuri online sigură și securizată

În această era digitală, gamblingul online si criptomonedele merg împreună. Înainte să vă esplicăm de ce alegerea unui cazinou bitcoin este mult mai înțeleaptă, decât alegerea unui operator tradițional este bine să știți ce înseamnă bitcoin casino. Pe această pagină puteți afla mai multe informații despre acest tip de operatori din România.

Să vedem acum care sunt avantajele cazinourilor bitcoin și bineînțeles, ne vom focusa pe cea mai importantă latură – transparența și siguranță, dar nu vom omite și celelalte beneficii, pe care le oferă aceste platforme noi.

Siguranță

Cazinourile tradiționale pun la disponibilitate metode de plată populare și sigure dar care necesită completarea cu date sensibile, de către utilizator. Expunerea acestor date în mediul online prezintă un risc extrem de mare.

Utilizatorii cazinourilor Bitcoin sunt scutiți de acest risc, deoarece ei trebuie să depună fonduri la o adresă specificată, unde se pot trimite sau primi criptomonede (format dintr-o serie lungă de numere sau cod QR). Nu sunt necesare informații personale sau bancare și nici nu trebuie completate datele de fiecare dată când se accesează cazinoul.

Mai ieftine

Cazinourile online licențiate sunt obligate să accepte costurile mari asociate cu tranzacțiile și depozitele, impuse de metodele de plată disponibile. Aceste taxe, plus impozitele, au un impact negativ asupra câștigurilor obținute și per totale pentru experiența jucătorului.

La cazinourile Bitcoin aceste taxe de tranzacție fie sunt inexistente, fie sunt foarte scăzute. Platformele Bitcoin nu sunt controlate de către nici o instituție de plată, ceea ce însemnă că își permit tranzacții foarte ieftine. Retragerea și depunerea la taxe foarte scăzute sau chiar inexistente, propulsează cazinourile Bitcoin ca și prima alegere.

Convenabil

Industria jocurilor de noroc nu este permisă în fiecare țară și nu toți cetățenii au dreptul la acest mode de divertisment. Bitcoin este una dintre cele mai folosite cryptomonede si poate fii accesat din toate colturile lumii. Cazinourile Bitcoin înlătură jocul ilegal de către acești cetățeni. Ele pot accesate de oriunde in lume, cu acces deplin la câștigurile lor, fără date necesare pentru confirmarea identității.

Oferă bonusuri și promoții

Ca si la cazinourile online tradiționale, jucătorii noi dar și cei fideli, sunt întâmpinați de zeci de oferte. La cazinourile online bonusul de bun venit este suma dublă, aferentă primei depuneri. La cazinourile Bitcoin, bonusurile de bun venit sunt de la 1 BTC pana la 5 BTC, pentru prima înscriere și sunt generate și oferte fără depunere, pentru jucătorii curioși, care vor să experimenteze jocurile de noroc la alt nivel.

Variație mare de jocuri

Aceste platforme oferă aceeași variație de jocuri ca si cazinourile online tradiționale, cu jocuri de tip slot și toate categoriile de jocuri de masă. Mai mult, unele site-uri de pariuri Bitcoin oferă rambursări de 99%. Diferența între jocurile de pe o platforma tradițională și cele de pe platforma Bitcoin este la RTP-ul jocurilor, unde procentul de returnare la jucători este comparativ mult mai mare.

Ca și orice altă monedă, Bitcoin se supune legilor cererii și ofertei. Cererea Bitcoin este în continuă creștere, deoarece din ce în cei mai mulți oameni preferă acestă modalitate ca și metodă de plată. Acestă creștere a determinat ca Bitcoin să crească de la câțiva dolari la 9425 de dolari, valoarea actuală.

Acest lucru înseamnă că jucătorii au un avantaj suplimentar, atunci când vine vorba de utilizarea Bitcoin. Ei o pot retrage pentru a o schimba cu moneda fiat sau pot alege să rămână la Bitcoin, deoarece se așteaptă ca valoarea ei să crească.

Cazinourile Bitcoin sunt doar un pas logic. La fel ca linia istorică a cazinourilor online, cazinourile Bitcoi au fost la început mai timide, cu selecție mai mică de jocuri și nu așa de performante. În prezent, lucrurile s-au schimbat forte mult și în bine. Aceștia au făcut parteneriat cu cei mai mari furnizori de software de cazino și sunt în măsură să redea o experiență de top jucătorului.

Utilizatorul de astfel de platforme are la  la dispoziție o gamă completă de funcții de cazino și pariuri sportive, un arsenal de promoții, asistență pentru clienți de calitate și avantajul de anonimat + securitate. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”