Cum poate fi cumpărată rovinieta prin site-ul CNAIR

Cum poate fi cumpărată rovinieta prin site-ul CNAIR

Pe prima pagină a site-ul www.cnadnr.ro, în zona centrală, se găseşte secţiunea „Rovinietă” ce este marcată cu culoarea verde. Ulterior, pentru achiţionarea rovinietei trebuie accesat link-ul „Cumpara rovinieta aici”, ce deschide pagina https://www.erovinieta.ro/vignettes-portal-web/#/login .

Următorul pas este creearea unui cont de utilizator prin secţiunea autentificare. După acest pas, veţi primi pe adresa de e-mail înregistrată un mesaj de activare şi link-ul de logare ca utilizator activ.

După activarea contului, trebuie înregistrat pe platformă autoturismul pentru care doriţi să achiziţionaţi rovinieta. Pe site vi se vor afişa istoricul cumpărărilor şi situaţia curentă a rovinietei achiziţionate. După accesarea secţiunii „achită rovinietă” vi se prezintă mai multe variante de achiţionare a rovinietei, în funcţie de perioadă.

Toate câmpurile de identificare a autovehiculului treuie completate, respectiv categorie, data de la care să înceapă valabilitatea rovinietei, număr de înmatriculare, serie şasiu, ţara, vehicule (numărul autovehiculului).

După ce vă decideţi asupra perioadei de valabilitate a rovinietei, mergeţi la secţiunea „Spre plată”, după ce în prealabil aţi verificat suma de plată afişată şi datele de identificare a autovehiculului.

Achitarea rovinitei se face printr-o platforma de plăţi online prin card bancar.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori