Cum poate fi cumpărată rovinieta prin site-ul CNAIR

Cum poate fi cumpărată rovinieta prin site-ul CNAIR

Pe prima pagină a site-ul www.cnadnr.ro, în zona centrală, se găseşte secţiunea „Rovinietă” ce este marcată cu culoarea verde. Ulterior, pentru achiţionarea rovinietei trebuie accesat link-ul „Cumpara rovinieta aici”, ce deschide pagina https://www.erovinieta.ro/vignettes-portal-web/#/login .

Următorul pas este creearea unui cont de utilizator prin secţiunea autentificare. După acest pas, veţi primi pe adresa de e-mail înregistrată un mesaj de activare şi link-ul de logare ca utilizator activ.

După activarea contului, trebuie înregistrat pe platformă autoturismul pentru care doriţi să achiziţionaţi rovinieta. Pe site vi se vor afişa istoricul cumpărărilor şi situaţia curentă a rovinietei achiziţionate. După accesarea secţiunii „achită rovinietă” vi se prezintă mai multe variante de achiţionare a rovinietei, în funcţie de perioadă.

Toate câmpurile de identificare a autovehiculului treuie completate, respectiv categorie, data de la care să înceapă valabilitatea rovinietei, număr de înmatriculare, serie şasiu, ţara, vehicule (numărul autovehiculului).

După ce vă decideţi asupra perioadei de valabilitate a rovinietei, mergeţi la secţiunea „Spre plată”, după ce în prealabil aţi verificat suma de plată afişată şi datele de identificare a autovehiculului.

Achitarea rovinitei se face printr-o platforma de plăţi online prin card bancar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante