Cum poate fi cumpărată rovinieta prin site-ul CNAIR

Cum poate fi cumpărată rovinieta prin site-ul CNAIR

Pe prima pagină a site-ul www.cnadnr.ro, în zona centrală, se găseşte secţiunea „Rovinietă” ce este marcată cu culoarea verde. Ulterior, pentru achiţionarea rovinietei trebuie accesat link-ul „Cumpara rovinieta aici”, ce deschide pagina https://www.erovinieta.ro/vignettes-portal-web/#/login .

Următorul pas este creearea unui cont de utilizator prin secţiunea autentificare. După acest pas, veţi primi pe adresa de e-mail înregistrată un mesaj de activare şi link-ul de logare ca utilizator activ.

După activarea contului, trebuie înregistrat pe platformă autoturismul pentru care doriţi să achiziţionaţi rovinieta. Pe site vi se vor afişa istoricul cumpărărilor şi situaţia curentă a rovinietei achiziţionate. După accesarea secţiunii „achită rovinietă” vi se prezintă mai multe variante de achiţionare a rovinietei, în funcţie de perioadă.

Toate câmpurile de identificare a autovehiculului treuie completate, respectiv categorie, data de la care să înceapă valabilitatea rovinietei, număr de înmatriculare, serie şasiu, ţara, vehicule (numărul autovehiculului).

După ce vă decideţi asupra perioadei de valabilitate a rovinietei, mergeţi la secţiunea „Spre plată”, după ce în prealabil aţi verificat suma de plată afişată şi datele de identificare a autovehiculului.

Achitarea rovinitei se face printr-o platforma de plăţi online prin card bancar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

3 „Regele este prea plictisitor în pat”

4 O avea chiloți pe ea?

5 SF curat...