Cum purtăm rochiile în această toamnă?

Cum purtăm rochiile în această toamnă?

Toamna, de multe ori, pantalonii sunt prima opțiune în alegerea ținutelor. Însă nu putem purta zilnic pantaloni sau blugi doar pentru că este mai frig afară. Rochiile sunt alegerea ideală pentru zilele de toamnă. O rochie va alunga monotonia, îți va da un plus de feminitate și o stare de bine. O rochie care se potrivește perfect siluetei și stilului tău te va face să te simți mai încrezătoare și îți va colora o zi mohorâtă de toamnă.

Ce rochii includem în garderoba de toamnă? Cu ce le combinăm? Am pregătit pentru voi câteva de ajutor în alegerea ținutei perfecte pentru această toamnă.

1. Toamna, prima tentație sunt rochiile midi, cu mânecă lungă. Alege un model potrivit stilului tău și poartă cu tocuri pentru a obține o ținută elegantă, cu cizme sau botine pentru un aspect șic sau cu pantofi sport pentru o ținută casual. Dacă ai nevoie de inspirație, îți recomandăm colecția de  rochii de zi de pe Fashion Days.

2. Dacă nu vrei să renunți încă la rochiile preferate de vară, poartă-le cu o geacă din piele sau de blugi, cu un pulover sau cu un sacou. Pe cele maxi, cu bretele, le poți purta peste o bluză uni, cu mânecă lungă sau un cardigan, alături de o pereche de pantofi sport din piele.

3. Rochiile tip cămașă sunt potrivite pentru zilele mohorâte de toamnă. O astfel de rochie este alegerea ideală pentru o zi petrecută la birou. Poart-o cu o pereche de cizme din piele sau cu pantofi cu toc și o geantă supradimensionată.

4. Pentru evenimentele de seară, petreceri sau gale alege o rochie elegantă, potrivită cu dress code-ul comunicat pe invitație. Chiar dacă alegi o rochie strălucitoare sau little black dress, poart-o încrezătoare. Îți recomandăm colecția de rochii de seara de pe Fashion Days. Alege o variantă potrivită stilului tău și poartă-o cu tocuri. Sandalele sunt alegerea ideală pentru rochiile elegante și strălucitoare.

5. Alege o pereche de cizme și o eșarfă maxi la rochiile scurte, cu mânecile lungi, în cloș sau supradimensionate și vei obține un aspect șic.

6.  Adaugă accesoriile potrivite:

Accesorizează cu o curea o rochie largă, pentru a-ți scoate în evidență silueta și pentru un aspect mai feminin.

Poartă rochiile cu dresuri groase, opace, pentru un plus de confort. Alege dresuri colorate dacă se potrivesc stilului tău. Culorile tari te vor pune în evidență în mulțime. Nu vei putea să treci neobservată.

Adaugă în garderobă câteva eșarfe mari sau fulare versatile care îți vor oferi confort și un aspect șic.

Accesorizează rochiile cu pălării de toamnă, potrivite stilului tău.

 

Indiferent de tendințe, alege întotdeauna modele care te reprezintă.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…