Cum să alegi blugi pentru bărbaţi potriviţi?

Cum să alegi blugi pentru bărbaţi potriviţi?

Să fim sinceri: purtăm blugi aproape tot timpul, de luni până duminică, atunci când nu avem un eveniment mai formal, atunci când venim de la birou şi mergem până în oraş...

La o primă întâlnire şi, mai apoi, toată căsnicia... lăsând gluma la o parte, domnilor, căci către voi ne adresăm acum, o pereche bună de blugi (sau, de ce nu, mai multe) ne scoate din încurcătură mereu. Vă îndrumăm cu cel mai mare drag spre site-ul Bolf.ro, unde veţi găsi extrem de multe modele care să vă pună în evidenţă. Şi, dacă nu ştiţi cum să alegeţi blugii potriviţi, secretul formulei magice îl deţinem noi şi este compus din 6 elemente. 

  • Stilul vostru  personal va influenţa şi tipul de croi al blugului. Deşi ideal ar fi să vă axaţi pe forma corpului atunci când alegeţi o pereche de blugi, dacă sunteţi nişte persoane mai nonconformiste, puteţi alege orice croi doriţi.  
  • Nu vă cumpăraţi blugi mai mari. Se pare că bărbaţii, contrar femeilor, au obiceiul de a-şi achiziţiona blugii cu o mărime mai mare. Acest lucru nu vă ajută la nimic, credeţi-ne pe cuvânt! Nu este nimic fashion în a te strânge cu o curea. 
  • Fă câteva mişcări cu blugii noi. Aici nu ne referim la mişcări de karate sau aikido. Încercaţi o genolexiune, de exemplu, deoarece unii blugi sunt mai elastici, având în compoziţie şi spandex iar alţii mai rigizi. Pentru cei de zi cu zi, noi suntem de părere că ar fi mai bine să fie măcar puţin elastici.
  • Ca să îi puteţi purta atât în club, cât şi atunci când faceţi shopping sau mergeţi la locul de muncă, este mai ok să vă îndreptaţi spre culori mai închise. Astfel, blugii vor fi potriviţi pentru orice tip de eveniment, cu condiţia ca acesta să nu fie formal.
  • Îndrăzniţi! Cu siguranţă aţi observat că marea majoritate a puştilor din ziua de astăzi sunt extrem de trendy şi încep să fie din ce în ce mai îndrăzneţi în ceea ce priveşte vestimentaţia lor. Desigur, au şi alte resurse la care noi, cei mai... în vârstă, să spunem, nu aveam acces dar ne putem upgrada alături de ei. Blugii se fabrică azi cu diverse imprimeuri, stilurile de croi fiind şi ele mai îndrăzneţe. Totul este să facem alegeri de bun gust, să nu cădem în altă extremă. De asemenea, puteţi opta lejer şi pentru culori mai deschise.
  • Atenţie la zonele cu probleme. Aici ne referim la faptul că toţi avem defecte, iar anumite părţi ale corpului nu trebuie să fie puse în evidenţă, ci mai degrabă ascunse. Atunci, încercaţi pe cât posibil să nu atrageţi atenţia asupra lor. De exemplu, un buzunar mare în zona coapselor care sunt şi ele destul de proeminente, nu o să aducă deloc un plus ţinutei voastre.

Hocus-pocus! Aceasta este formula magică despre care vorbeam mai sus! Da, o ştiaţi şi voi? Păi atunci, vă divulgăm şi secretul cu care să puteţi alege până la capăt blugii potriviţi: site-ul Bolf.ro! Cele mai mici preţuri le găsiţi la noi! Ai blugi clasici, blugi cu rupturi decorative, blugi cu aspect prespălat, blugi conici, blugi moderni, blugi în stil urban. Pe care îi preferi?

Nu ezitați să vă bucurați de îmbrăcămintea pe care o iubiți. Blugii sunt recunoscuţi ca fiind piese must-have din orice garderobă. Trebuie să recunoaştem că sunt acceptaţi chiar şi la ţinutele smart, şi la întâlnirile formale cu aer lejer. Ce e drept, în aceste situaţii trebuie purtaţi cu cămăşi, veste şi pantofi din piele, însă deja intrăm în altă poveste....


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale