Cum să dai burta jos într-o săptămână

Cum să dai burta jos într-o săptămână

Cum să dai burta jos într-o săptămână

Cum sa dai burta jos in doar sapte zile? Afla din urmatoarele randuri!

Cum sa dai burta jos cu ajutorul exercitiilor: o rutina perfecta si pentru persoanele aglomerate

Pentru a scapa de grasimea abdominala si a-ti tonifia musculatura din aceasta zona, va trebui sa apelezi si la ajutorul exercitiilor. Formeaza-ti o rutina si stabileste trei zile pe saptamana in care sa iti lucrezi muschii abdominali. Realizeaza exercitii ca acestea: fandari, flotari, tractiuni (daca ai posibilitatea) si abdomene. Efectueaza cate un set de 15 repetari din fiecare tip de miscare fizica. Dupa fiecare categorie de exercitii, sari coarda timp de un minut. Cu ajutorul acestui program, ar trebui sa arzi in jur de 500-600 de calorii in fiecare zi in care ai lucrat.

Un alt tip de exercitii fizice pe care nu ar trebui sa il ocolesti este cel din imaginea de mai jos. Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi pe spate, sa tii mainile pe langa corp, cu palmele orientate in sus si sa ridici picioarele cat de mult poti. Incordeaza muschii abdominali in timpul acestor miscari. Efectueaza 3 seturi a cate 20 de repetari.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 „Ar fi primul val al ofensivei”

3 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

4 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?