Cum să elimini energia negativă din casa ta. 5 trucuri de pus în practică în această primăvară

Cum să elimini energia negativă din casa ta. 5 trucuri de pus în practică în această primăvară

A venit primăvara așa că este momentul potrivit pentru a scăpa de energia negativă din casa ta. Ți-am pregătit 5 trucuri pe care le poți încerca pentru a face spațiul în care locuiești mai luminos și cu un vibe pozitiv.

Sare de Himalaya

Toate obiectele din jurul nostru sunt pline din energie care în timp poate deveni o energie negativă ce te demoralizează și te face să nu te mai simți confortabil în casa ta. Locul unde te retragi după o zi de muncă și aglomerată în trafic, trebuie să fie locul în care te simți relaxat și unde te încarci cu energie pozitivă. De aceea este recomandat să scapi de energia negativă din casă în această primăvară și efectele pozitive se vor simți imediat.

Renunță la lucrurile pe care nu le mai folosești

În casă ținem foarte multe lucruri pe care nu le folosim niciodată. E bine să faci o curățenie generală. Strânge lucrurile care sunt de regulă în jurul tău, dar pe care nu le-ai mai folosit de multă vreme și scapă de ele. Nu este ușor să renunți la unele lucruri, chiar dacă au o valoare sentimentală, însă o să vezi că acest exercițiu te va ajuta să transformi casa într-un loc mai luminos și plin de energie.

Nu trebuie să renunți la toate lucrurile deodată. Fă curățenie treptat în fiecare cameră din locuință astfel încât să identifici eficient lucrurile care nu ți-au fost de prea mare folos în ultimile luni.

Arde ierburi uscate

Această metodă este folosită de mii de ani pentru curățarea energiei negative din casă. Ierburile recomandare pentru ardere sunt salvia, cedrul, rozmarinul, ienupărul, lemnul de santal și multe altele, potrivit Kudika .

Folosește sare

Pentru a scăpa de energiile negative poți folosi sare pe care o pui într-un bol mic, în toate colțurile casei tale și las-o peste noapte. Dimineața strângi bolurile de sare și o arunci (nu trebuie să fie utilizată după ce a fost pusă peste noapte în casă). De asemenea, poți dizolva sare de mare într-o sticlă cu pulverizator, umpli cu apă și pulverizezi prin toată casa.

Folosește uleiuri esențiale

Și uleiurile esențiale pot avea un rol important în eliminarea energiei negative din casă. În plus, oferă un miros plăcut și un vibe pozitiv. Poți folosi uleiuri esențiale din lavandă sau salvie pentru îndepărtarea energiilor negative.

Ia-ți mai multe plante

Plantele sunt cea mai bună armă împotriva energiei negative. Acestea nu doar că ajută la eliminarea acestei energii, dar o și țin la distanță. Ia-ți plante care te vor ajuta să atragi prosperitatea și liniștea în casa ta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...