Cum să-l găsească Internele pe Ghiță dacă ȚIITOAREA lu' Șefu' i-a fost angajată?

Cum să-l găsească Internele pe Ghiță dacă ȚIITOAREA lu' Șefu' i-a fost angajată?

Hopa, ce avem noi aici? Micuța țiitoare a țărănoiului penal de la Teleorman(mai micuță cu vreo 30 de ani ca omul cu hamster sub nas), Irina-Alexandra Tănase, a fost, în 2012, angajata lui Sebastian Ghiță! Nu-i așa că lucrurile devin interesante? Ce alte servicii i-o mai fi făcut fugarul penal Ghiță șefului PSD? Adică taman partidul care formează actualul Guvern. Și deține Ministerul de Interne. Fix instituția obligată de lege să-l găsească pe fugarul penal. 

Să ne mai mirăm că ministra aia pusă de Dragnea, știți, vecina lui de apartament de la Alexandria, nu mișcă niciun degețel să-l prindă?

Frate, în ce țară trăim?

Ah, era să uităm! Pe 28 decembrie, după cutremurul de 5 și ceva care s-a simțit binișor la București, țiitoarea, de la nivelul ei de inteligență a scris pe contul de Facebook: „Se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și postată pe Cronicipebune.ro.

Na, că nemțul, „prostul” din postarea țiitoarei, le dă astăzi de de-abia mai pot duce. Și a început să-i placă...






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu