„Cum să mă jefuiască pe mine? Ce, sunt proastă?”/Ea pus pe fugă trei dobitoci după ce le-a luat pistolul cu care au amenințat-o!

„Cum să mă jefuiască pe mine? Ce, sunt proastă?”/Ea pus pe fugă trei dobitoci după ce le-a luat pistolul cu care au amenințat-o!

Trei dobitoci inarmati cu un pistol au fost pusi pe fuga de angajata unei benzinarii din Bucuresti pe care intentionau sa o jefuiasca. „Nu mi-a fost frica deloc pentru ca eram constienta ca daca le arat un pic de frica nu e ok, sunt pa!”, a relatat femeia.

Cei trei barbati au intrat intrat in benzinarie noaptea la ora 1 si 45 de minute, au amenintat-o pe femeie cu un pistol si au incercat sa o lege cu o banda adeziva.

Potrivit Stirile Pro TV , dupa o lupta corp la corp de aproape un minut, agresorii au fugit, iar femeia a facut curatenie la locul faptei si a sunat calma la 112.

“Mi-a pus unul dintre ei mana la gura, un pistol in piept. Mi-a zis: taci ca te impusc! Celalalt incerca cu o banda adeziva de constructii sa ma lege. M-am luptat cu ei cat am putut, le-am dat cu dozele de cola unde am nimerit, dupa care am pus mana pe pistol si am inceput sa sa trag si sa fac in toate directiile. Cand au vazut ca am pus mana pe pistol si ca nu mi-e frica nici de pistol abia atunci au renuntat si au fugit”, a relatat Magdalena Constantin.

Scapata de ei, angajata a maturat mai intai dezastrul lasat in urma si dupa aceea a anuntat autoritatile. A doua zi a revenit la munca fara teama, dar inarmata cu un spray cu piper. Patronul benzinariei a anuntat ca va angaja si un paznic.

“Nu mi-a fost frica deloc pentru ca eram constienta ca daca le arat un pic de frica nu e ok, sunt pa! Ma gandeam nu au cum sa ma jefuiasca pe mine, ce sunt proasta? Mai ales, m-au apucat si nervii ca nu m-au bagat in alta parte in care sa am pe ce sa pun mana ca sa le dau mai bine”, a mai spus femeia.

Talharii au fost luati pe sus pe politisti, dusi la audieri si retinuti.

Ciprian Romanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei: “Cei trei barbati nu sunt cunoscuti cu antecedete penale, doi dintre ei sunt frati si au varste cuprinse intre 18-21 de ani”.

Sunt acuzati de tentativa de furt calificat si risca inchisoarea de la un an si sase luni pana la 5 ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale