Cum să nu „spargi internetul” cu așa ceva?

Cum să nu „spargi internetul” cu așa ceva?

Lady Gaga a luat cu asalt Internetul după ce a postat o fotografie rară cu ea în costum de baie. Vedeta, deși are formele perfecte ale unui model, nu își arată prea des silueta în costume de baie. De această dată, ea s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie albastru pentru fanii ei de pe Instagram, punând pe jar imaginația bărbaților.

Ea și-a purtat părul desprins și a pozat cu posteriorul la vedere pe marginea piscinei. După ziua de relaxare, Lady Gaga s-a pregătit pentru un nou spectacol din turneul său. Ultimele ei spectacole au fost la Dolby Live, în hotelul Park MGM, potrivit Daily Mail .

Cum arată Lady Gaga fără machiaj

Vedeta arată foarte bine și fără a folosi artificii cosmetice care să-i acopere cele puține imperfecțiuni ale tenului pe care le avem, de altfel, cu toții. Lady Gaga este unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel internațional. Aceasta a lansat, de-a lungul timpului, mai multe hit-uri care au avut succes în toată lumea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...