Cum să nu „spargi internetul” cu așa ceva?

Cum să nu „spargi internetul” cu așa ceva?

Lady Gaga a luat cu asalt Internetul după ce a postat o fotografie rară cu ea în costum de baie. Vedeta, deși are formele perfecte ale unui model, nu își arată prea des silueta în costume de baie. De această dată, ea s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie albastru pentru fanii ei de pe Instagram, punând pe jar imaginația bărbaților.

Ea și-a purtat părul desprins și a pozat cu posteriorul la vedere pe marginea piscinei. După ziua de relaxare, Lady Gaga s-a pregătit pentru un nou spectacol din turneul său. Ultimele ei spectacole au fost la Dolby Live, în hotelul Park MGM, potrivit Daily Mail.

Cum arată Lady Gaga fără machiaj

Vedeta arată foarte bine și fără a folosi artificii cosmetice care să-i acopere cele puține imperfecțiuni ale tenului pe care le avem, de altfel, cu toții. Lady Gaga este unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel internațional. Aceasta a lansat, de-a lungul timpului, mai multe hit-uri care au avut succes în toată lumea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...