Cum să te pregătești pentru Black Friday

Cum să te pregătești pentru Black Friday

Reducerile de Black Friday sunt așteptate un an întreg de cei care își doresc anumite produse și speră să le achiziționeze la un preț cât mai mic. De aceea această zi este dedicată să aducă profitabilitate cumpărătorilor și tocmai de aceea ar trebui ca cei care doresc să facă cumpărături în această zi să-și ia măsuri de precauție pentru a evita păcălelile. 
 
Pentru a evita situațiile neplăcute ce pot apărea în momentul în care se dă startul vânătorii de reduceri trebuie să țineți cont de anumite aspecte importante. În primul rând, așa cum se știe, un număr foarte mare de cumpărători vor ieși la ”atac” și pentru a evita să pierdeți timpul, în cazul în care ați ales să faceți cumpărături în magazine - care cu siguranță vor fi aglomerate - este bine să aveți un plan și să mergeți direct la raioanele unde sunt produsele pe care le doriți. Dacă doriți mai multe produse, atunci puteți face un plan cu familia sau prietenii, înainte de a pleca la cumpărături și să aveti deja fixate țintele înainte de a ataca reducerile de Black Friday. 
 
Cum perioada celor doi ani de pandemie ne-a învățat, dacă nu știam deja, că este mai confortabil să îți faci cumpărăturile de pe internet. Însă și în mediul online pot apărea situații neplăcute dar care pot fi evitate ușor dacă știm să ne luăm câteva măsuri de precauție. Prima regulă, nu numai de Black Friday ci de fiecare data când faci cumpărături online este să alegi site-uri cunoscute, de încredere, cu reputație bună. 

Când plasați comanda trebui să aveți mare grijă ce varianta de plată alegeți. Dacă doriți să achitați cu cash, este bine să optați pentru plata la livrare. Dacă nu există această metodă de plată, deja ar trebui să vă puneți semne de întrebare. O companie de vânzări serioasă oferă întotdeauna mai multe variante de plată! În cazul în care optați să achitați cu cardul, PayPal sau alte servicii de plată electronică, asigurați-vă că site-ul de pe care faceți cumpărături este securizat. Un element minor de verificare este afișat chiar în adresa din browser, care trebuie să înceapă cu ”https” în cazul conexiunilor securizate, în loc de ”http” care este specifică unor conexiuni nesecurizate. 
 

De asemenea, este de preferat să nu folosiți rețele wi-fi publice atunci când expuneți date personale. 

 
Nu în ultimul rând, citiți neapărat – de preferat dinaintea zilei de Black Friday - rubrica ”Termeni și conditii” și informați-vă despre politica de returnare a magazinului de unde faceți achiziția pentru a ști exact ce este de făcut în cazul în care doriți să înapoiați produsul dacă nu sunteți mulțumit.  

Acum nu vă mai remâne decât să așteptați ziua de Black Friday pentru a vă achiziționa îmbrăcăminte de firmă la prețuri mici, pentru că veți găsi mărci de renume precum Calvin Klein, Nike, Converse care vor avea prețuri reduse considerabil.  
Shopping plăcut! 



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență