Cum se pregătesc Brazilia și Argentina să înfrângă Europa la Cupa Mondială din Qatar

Cum se pregătesc Brazilia și Argentina să înfrângă Europa la Cupa Mondială din Qatar

Campionatului Mondial de Fotbal este printre cele mai importante evenimente sportive, care are loc o dată la patru ani, fiind așteptat cu nerăbdare de către oricine. Nu este necesar ca să fii iubitor de fotbal pentru a fi interesat de soarta echipei tale naționale. 

Pentru anul 2022, gazda evenimentului a fost desemnată, încă din 2010, Qatar, o țară situată în partea de nord-est a Peninsulei Arabe, cunoscută în principiu pentru resursele bogate în petrol și gaze naturale. 

Cu un asemenea istoric, nu este de mirare de ce o serie de predicții au fost puse la bătaie. Printre favoritele publicului se numără: Brazilia, Anglia, Argentina, Portugalia, Franța sau Germania. Însă, doar una se va bucura de câștigarea titlului de campioană mondială, pe 18 decembrie. 

Argentina, la un pas de a câștiga Cupa Mondială din Qatar

Mai multe voci spun că șansele ca echipa națională a Argentinei să câștige Cupa Mondială sunt foarte mari. Această presupunere se bazează pe o tehnologie dezvoltată de EA Sports, prin care simulează meciurile din turneu în cadrul cunoscutului joc pe calculator, FIFA 2023. 

Această metodă remarcabilă a dat roade și în cele trei ediții anterioare, din 2010 până în prezent. Reprezentanții EA Sports argumentează că în semifinale, Argentina ar putea învinge Franța, în timp ce Brazilia ar putea elimina echipa națională a Portugaliei, spulberându-i șansele jucătorului Cristiano Ronaldo (37 de ani) să câștige primul trofeu atât de important.

Totuși, o altă predicție bazată pe ultima tehnologie din acest câmp profesional, este susținută de către compania BCA Research. Cu o tehnologie bazată înspre domeniul Inteligenței Artificiale, statistica acestei firme prezintă faptul că Argentina, ar putea concura împotriva Portugaliei, finalitatea Campionatului fiind asemănător celui amintit mai sus. 

Ceea ce este cert și reflectă realitatea zilelor noastre este că doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale din Brazilia, Gabriel Jesus (atacant, 25 de ani) și Alex Telles (fundaș, 29 de ani) au suferit accidente majore care necesită recuperare, motiv pentru care aceștia se vor retrage, pentru moment, din lumea sportului.

Rămâne acum să vedem care dintre previziunile amintite mai sus vor prinde contur. Deocamdată Argentina pare a fi avantajată, chiar dacă a suferit o înfrângere incredibilă în primul meci împotriva Arabiei Saudite pe 22 noiembrie. Această pierdere a fost însă repede remediată, Argentina calificându-se în optimile de finală, unde a concurat contra Australiei, cea din urmă fiind învinsă cu 2-1.

Pentru a rămâne conectat la toate meciurile Cupei Mondiale din Qatar 2022, utilizează acest link: https://pariurionline.tv/case-de-pariuri/. Senzația se intensifică odată ce mizezi la pariurile sportive echipele tale preferate! Prinde oferta anului și bucură-te împreună cu prietenii de momentele de senzație oferite de jucătorii tăi preferați!


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...