Cum te poţi decide pe ce sport să pariezi!

Cum te poţi decide pe ce sport să pariezi!

După o zi încărcată la muncă să priveşti o competiţie sportivă este modalitatea perfectă de a elimina stresul cotidian şi de a dobândi o stare de spirit confortabilă. Dacă şi competiţia pe care o priveşti se va materializa în rezultatul aşteptat pe biletul de pariuri, atunci cu adevărat că ziua ta va fi una de succes.

Singura problemă care se iveşte aici este ce sport să alegi din mulţimea de oferte pe care casele de pariuri sportive o aduc în faţa ta! Sfatul este să alegi întotdeauna un eveniment din sportul de care eşti îndrăgostit, împletind astfel în mod plăcut pasiunea cu pariurile sportive.

Alege sportul față de care eşti confortabil

Poţi studia oricând biletul zilei pe care multe siteuri ţi-l pune la dispoziţie, însă doar să copiezi nu îţi va aduce în nici un caz satisfacţia dorită. Este imposibil să nu îţi placă în mod deosebit un sport anume, sport pe care îl cunoşti în profunzime şi pe care mai presus de toate îl înţelegi.

Este adevărat că poţi paria pe orice alt sport doreşti, pentru că oferta este cu adevărat una impresionantă, însă acel pariu va fi depus la întâmplare. În acest caz ai cele mai mici şanse de câştig datorită faptului că te-ai ghidat după anumite cote de joc şi ai ales cu inima, nu în mod raţional.

Ce ai spune însă dacă raţiunea s-ar împleti cu pasiunea? Este modalitatea perfectă de a aplica cunoştinţele pe care le-ai deprins vizionând sportul preferat într-un pariu sportiv. În acest caz auspiciile sunt mai mult decât favorabile, vei paria în cunoştinţă de cauză şi prin urmare vei obţine şi un câştig substanţial.

Să fi confortabil cu un sport înseamnă că îţi place să îl urmăreşti cât mai des cu putinţă şi că îţi aduce starea de destindere pe care ţi-o doreşti. Indiferent de natura acestuia, orice sport ai prefera are marea calitate că îţi oferă o alternativă la tumultul vieţii cotidiene, prin urmare vizionează-l cât mai des.

intelege-cotele

Înţelege cotele

Cu siguranţă că un parior de succes se poate cataloga ca fiind acela care are o rată de succes la peste 70% din pariurile depuse. La 50% ai fi doar în banii tăi, însă procentul de 70% îţi asigură venituri financiare consistente din pariuri sportive. Pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar în primul rând să înţelegi cotele şi să le pătrunzi secretele.

Ştii că orice platformă îţi oferă o multitudine de cote care sunt ataşate unor pariuri sportive pe care uneori nu le înţelegi. Poate eşti familiarizat doar cu cotele clasice de 1x2 sau cu cele aferente numărului de goluri înregistrate la finalul evenimentelor şi le pariezi la nesfârşit.

Nu este nimic rău în asta, atâta timp cât înţelegi cum funcţionează şi cum le poţi folosi în avantajul tău. Este bine însă să îţi diversifici gama de pariere, pentru că nu întotdeauna acestea se pot aplica cu aceleaşi şanse de câştig. Dacă pe teren ai 2 echipe cu valoare apropiată atunci să joci 1 sau 2 se poate dovedi destul de riscant.

Orice rezultat este posibil din acest punct de vedere aşa că un x, adică egal, se poate dovedi cea mai bună alegere. Apoi ai la dispoziţie şi posibilitatea de a paria pe prima repriză sau pe a 2-a deci este neapărat nevoie să înţelegi cum funcţionează cotele şi în acest fel să le alegi pe cele mai optime.

Informează-te mult! 

Dacă tratezi cu neseriozitate pariurile sportive vei avea parte de acelaşi răspuns din partea lor. Nu poţi lansa la întâmplare un  pariu sportiv şi să ai şi pretenţia să fie unul câştigător! Ai obţinut în mod cert un singur rezultat, ai pierdut banii puşi în joc şi vei avea parte de gustul amar al eşecului. 

Pentru a elimina acest inconvenient este necesar să te informezi tot timpul astfel încât decizia să fie una cât mai aproape de realitate. Din fericire toate casele de pariuri sportive pun la dispoziţie o gamă largă de statistici cu ajutorul cărora poţi lua cea mai bună decizie.

Vezi care sunt rezultatele înfruntărilor directe, care repriză iese în evidenţă prin numărul de goluri sau care este media de goluri pe meci. Nu în ultimul rând poţi afla date despre accidentări, forma sportivă a unor jucători sau indisponibilităţile pe care un lot le înregistrează.

Sunt informaţii preţioase pe care trebuie să le treci prin sita propriului intelect şi să decizi cum să le exploatezi în favoarea ta prin pariul sportiv pe care îl vei depune ulterior. Îţi vei clădi în acest fel o carieră frumoasă în pariuri sportive dar mai ales vei avea parte de câştigurile dorite.

tine-te-de-sportul-ales

Ţine-te de sportul ales

Dacă vrei să îţi păstrezi o direcţie profitabilă în pariuri sportive trebuie să te axezi pe pariurile care cuprind sportul preferat. Nu poţi să excelezi la toate sporturile din oferta unei platforme sportive însă dacă vine vorba despre sportul preferat chiar ai putea să devii un expert.

De unde această siguranţă? Din simplul motiv că ai petrecut mii de ore urmărindu-l, ştii la perfecţie regulile de joc şi mai presus de toate ai înţeles care sunt tipurile de pariuri care se pliază de minune pe el. Dacă adaugi şi faptul că ai la dispoziţie şi varianta de pariuri live, atunci ai la îndemână şansa de a da proba experienţei pe care ai cumulat-o în timp.

Nu este puţin lucru să cunoşti la perfecţie un sport şi mai ales să îţi dovedeşti utilitatea în pariuri sportive plasând de fiecare dată pariul câştigător. Îţi pui în evidenţă în acest fel maturitatea pe care ai atins-o în pariuri sportive şi faptul că te ţii de sportul preferat nu poate decât să îţi aducă un viitor luminos ca şi parior.

Concluzie

Este clar că atunci când ai în faţă o ofertă sportivă a unei case de pariuri eşti adeseori pus în dificultate. Ce să alegi din aceasta, un sport oarecare sau sportul la care cu adevărat te pricepi? Răspunsul este unul singur, pariază întotdeauna din  sportul preferat, înţelege cotele, informează-te şi câştigul te va urmări cu siguranţă!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu