Cunoscutul cântăreț italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a suferit două infarcturi

Cunoscutul cântăreț italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a suferit două infarcturi

Cunoscutul cântăreț italian Al Bano Carrisi a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a suferit două infarcturi și va rămâne internat în următoarele zile într-un spital din Roma, a scris sâmbătă revista italiană ''Oggi", preluată de EFE.

Cântărețul a fost operat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce în cursul după amiezii de vineri a suferit două atacuri de cord foarte puternice, într-un interval de două ore, în timp ce făcea repetiții pentru concertul de Crăciun, la Auditorium Conciliazione din Roma, în apropiere de piața Sf. Petru din centrul Vaticanului.

Al Bano a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală care a durat trei ore, iar în acest interval a fost în semi-sedare, așa că a putut auzi ''tot ce au spus" doctorii.

"M-au operat în timpul nopții. Trei ore de intervenție, în semi-sedare. Am ascultat tot ce spuneau și a trebuit să-mi mușc limba: am vrut să fac glume, dar apoi m-am gândit că e mai bine să nu le distrag atenția", a mărturisit el.

Al Bano a dat asigurări că se simte ''bine'' și că speră să rămână în spital doar încă "câteva zile'', pentru că, a spus el, are "lucruri de făcut''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…