Cunoscutul cântăreț italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a suferit două infarcturi

Cunoscutul cântăreț italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a suferit două infarcturi

Cunoscutul cântăreț italian Al Bano Carrisi a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a suferit două infarcturi și va rămâne internat în următoarele zile într-un spital din Roma, a scris sâmbătă revista italiană ''Oggi", preluată de EFE.

Cântărețul a fost operat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce în cursul după amiezii de vineri a suferit două atacuri de cord foarte puternice, într-un interval de două ore, în timp ce făcea repetiții pentru concertul de Crăciun, la Auditorium Conciliazione din Roma, în apropiere de piața Sf. Petru din centrul Vaticanului.

Al Bano a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală care a durat trei ore, iar în acest interval a fost în semi-sedare, așa că a putut auzi ''tot ce au spus" doctorii.

"M-au operat în timpul nopții. Trei ore de intervenție, în semi-sedare. Am ascultat tot ce spuneau și a trebuit să-mi mușc limba: am vrut să fac glume, dar apoi m-am gândit că e mai bine să nu le distrag atenția", a mărturisit el.

Al Bano a dat asigurări că se simte ''bine'' și că speră să rămână în spital doar încă "câteva zile'', pentru că, a spus el, are "lucruri de făcut''.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 Voi știți cine e marmota asta?

4 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului