Cunoscutul prezentator britanic Jeremy Clarkson, internat la un spital din Mallorca cu pneumonie

Cunoscutul prezentator britanic Jeremy Clarkson, internat la un spital din Mallorca cu pneumonie

Cunoscutul prezentator britanic Jeremy Clarkson a fost internat într-un spital din Spania, unde este tratat pentru pneumonie, informează duminică The Independent.

Gazda emisiunii "The Grand Tour", în vârstă de 57 de ani, a fost internată vineri într-un spital din Mallorca, în timp ce se afla în vacanță, alături de familie.

Clarkson a postat o imagine pe Instagram cu o branulă în braț și o brățară de identificare la încheietură, alături de comentariul: "Nu este genul de brățări pe care îl aleg de obicei în vacanță".

"Jeremy Clarkson a fost primit în spital vineri dimineața, în timpul unei vacanțe petrecute cu familia în Spania, și este tratat pentru pneumonie", a confirmat un purtător de cuvânt al emisiunii "The Grand Tour".

Prezentatorul își luase o vacanță după filmările la emisiunea de pe Amazon Prime, alături de Richard Hammond și de James May, atunci când s-a îmbolnăvit.

El plănuia să se întoarcă la serviciu după această vacanță.

Într-un mesaj postat pe Twitter, fosta gazdă de la Top Gear i-a povestit prietenei sale Jemima Goldsmith că se află "într-un scaun cu rotile, conectat la tuburi, într-un spital".

Clarkson "le-a spus prietenilor să nu se aștepte să audă prea multe despre el în următoarele câteva săptămâni, ceea ce este foarte neobișnuit pentru el, așa că, evident, familia sa este îngrijorată", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Această internare vine la doar două luni după ce Richard Hammond a fost la rândul său transportat la spital, atunci când mașina în care se afla s-a răsturnat în timpul filmărilor la "The Grand Tour".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...