CUPA MONDIALĂ: Franţa a învins Honduras, scor 3-0, în grupa E

CUPA MONDIALĂ: Franţa a învins Honduras, scor 3-0, în grupa E

Echipa Franţei a învins, duminică, la Porto Alegre, cu scorul de 3-0 (1-0), selecţionata Hondurasului, în grupa E de la Cupa Mondială, în care francezii au avut superioritate numerică mai mult de o repriză şi în care s-a validat un gol pentru prima oară în istorie datorită tehnologiei Goal-Control.

Golurile au fost marcate de Benzema '45 (penalti), '72 şi Valladares '48 (autogol).

În minutul 43, Wilson Palacios a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu pentru un fault asupra lui Pogba. Penaltiul acordat în urma acestei faze de arbitrul Sandro Ricci a fost transformat de Benzema.

La golul al doilea al Franţei, jucătorii reprezentativei Hondurasului şi selecţionerul Luis Suarez au protestat, însă, conform imaginilor oferite de tehnologia Goal-Control 4-D, mingea trimisă de Benzema a lovit bara, iar apoi a revenit la portarul Valladares, care a deviat-o în propria poartă. Acesta a fost primul gol din istoria fotbalului validat datorită tehnologiei Goal-Control 4-D.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”