Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

Un bărbat, de 88 de ani şi soţia acestuia, de 76 de ani, au fost ucişi cu sălbăticie de un bărbat condamnat anterior pentru viol. Bruta a violat femeia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi, scrie Adevărul.

Poliţia Satu Mare a fost sesuzată, vineri, că în localitatea Târşolţ, au fost găsite, în locuinţa unde domiciliau, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat, de 88 de ani şi soţia acestuia, de 76 de ani.

La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, poliţişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

Suspectul a fost reţinut

În urma activităţilor desfăşurate, persoana bănuită în cauză a fost identificată. Procurorul de caz a emis mandat de reţinere pentru 24 de ore. Bărbatul, de 42 de ani, din Târşolţ, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea propunerii unei măsuri preventive.
Poliţiştii efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Suspectul a mai fost condamnat pentru viol

Surse susţin pentru PresaSM că suspectul ar fi fost văzut ultima dată la un bar de pe raza localităţii în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.00, în stare de ebrietate. De aici se presupune că s-a dus la casa victimelor, l-ar fi ucis pe bărbatul în vârstă de 88 de ani, ar fi violat-o pe femeia de 76 de ani, după care a ucis-o şi pe aceasta.
Suspectul reţinut de poliţişti a mai fost condamnat pentru infracţiunea de viol şi a stat după gratii în urmă cu câţiva ani. De asemenea, individul mai este suspectat într-un caz de viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani, cu care este rudă prin alianţă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa