„Curajosul” Patrick Mouratoglou. Antrenorul Simonei Halep, mesaj moale după ce românca s-a luat în piept cu șefii tenisului

„Curajosul” Patrick Mouratoglou. Antrenorul Simonei Halep, mesaj moale după ce românca s-a luat în piept cu șefii tenisului

Simona Halep trăiește un coșmar după ce a fost suspendată provizoriu, depistată pozitiv anul trecut, la un control antidoping. De atunci, jucătoarea română a fost susținută de câțiva oameni. Printre ei ar fi trebuit să se afle și Patrick Mouratoglou, antrenorul ei.

Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. Foto Getty images

Însă francezul de origine greacă a fost moale și și-a văzut de treabă, deși ar fi trebuit să-și apere cu dinții, în public, eleva aflată în dificultate. Acum, după ce Simona Halep a ieșit la atac și și-a strigat durerea, acuzând Federația Internațională că îi amână procesele la nesfârșit, Mouratoglou a prins și el curaj.

Într-un interviu acordat publicației Tennis Majors, Simona Halep și-a vărsat frustrarea vizavi de faptul că procesul ei încă nu a început, deși au trecut nu mai puțin de opt luni de când a fost depistată pozitiv.

”Meriți o audiere rapidă”

„De opt luni mă aflu în stare de suspendare, cu toate că am trimis toate probele către ITF încă din luna decembrie. Nu solicit niciun fel de tratament preferențial. Doar cer să fiu judecată. Simt că mi se face o nedreptate și întreb: cât mai durează?”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.

image

A venit, în sfârșit, și reacția lui Patrick Mouratoglou, francezul sciind o banalitate, în limbaj de lemn: „Meriți o audiere rapidă, astfel încât să poți să îți prezinți punctul de vedere și să fii judecată”.

A fost primul om pe care Simona Halep l-a contactat

În momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv la controlul antidoping, Simona Halep l-a contactat imediat pe Patrick Mouratoglou. Mărturisește că acesta i-a fost alături , deși a ieșit în public doar de câteva ori ca să o apere.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îi dau un mesaj lui Patrick Mouratoglou, antrenorul meu, pentru a-l întreba dacă am înțeles bine că testul meu de urină a fost pozitiv. Din acel moment, am putut conta pe ajutorul lui”, a declarat Simona Halep, în cadrul unui interviu acordat publicației Tennis Majors.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”