Cursa TAROM spre Tel Aviv va decola duminică cu întârziere din cauza unei erori de îmbarcare

Cursa TAROM spre Tel Aviv va decola duminică cu întârziere din cauza unei erori de îmbarcare

Cursa TAROM ROT151 cu destinaţia Tel Aviv va decola duminică cu întârziere de pe Aeroportul Otopeni din cauza unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor şi verificări suplimentare de securitate, a anunţat, duminică seara, operatorul aerian.

"Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat.


Cu respectarea normelor şi procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor", precizează reprezentanţii TAROM.

Potrivit sursei citate, nu există niciun indicator care să releve factori de risc în acest moment, iar verificările sunt regulamentare şi reglementate.

Compania aeriană îşi cere scuze pentru întârziere şi asigură pasagerii că prioritatea companiei TAROM rămâne securitatea şi siguranţa pasagerilor, dar şi a echipajelor sale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

2 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro