Cursele feroviare între Germania și Bruxelles, suspendate

Cursele feroviare între Germania și Bruxelles, suspendate

Compania germană de căi ferate Deutsche Bahn (DB) a suspendat marți circulația trenurilor între Aquisgran (Germania) și Bruxelles, din cauza exploziilor înregistrate în această dimineață în capitala belgiană, relatează agenția EFE.

Surse din DB au precizat că măsura este posibil să fie prelungită pe parcursul întregii zile.

Aeroportul din Frankfurt se pregătește să primească mai multe zboruri care aveau ca destinație Bruxelles-ul, după ce aeroportul internațional din Zaventem a fost închis în urma a două explozii.

Un avion al companiei Austrian Airlines a fost primul dirijat înspre Frankfurt, potrivit purtătorului de cuvânt al Fraport, societatea care administrează aeroportul german.

Peste 20 de persoane au murit în exploziile care s-au produs marți, la Bruxelles, pe aeroportul Zaventem și în cel puțin o stație de metrou din cartierul european, potrivit unui bilanț provizoriu anunțat de pompieri.

AGERPRES/(AS — autor: Nicoleta Gherasi, editor: Oana Tilică, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”