Curva de Tăriceanu, candidatul PSD-ALDE la Presedinția Romaniei? Baronul PSD Niculae Bădălău îl contrazice pe Dragnea

Curva de Tăriceanu, candidatul PSD-ALDE la Presedinția Romaniei? Baronul PSD Niculae Bădălău îl contrazice pe Dragnea

Niculae Bădălău, baronul PSD de Giurgiu și contestatar al lui Liviu Dragnea în partid, a declarat sâmbătă înainte de ședința Comitetului Executiv că ”nu e exclus ca Tăriceanu să fie candidatul nostru la prezidențial”.

Niculae Bădălău a spus că ”nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru”, argumentând că ”Tăriceanu este un om cu viziune, echilibrat, exprem de bun pentru președinția României. În istoria PSD a existat o cutumă în care preşedintele partidului a candidat. În acelaşi timp, am avut şi în cadrul USL, dacă vă mai amintiţi, un protocol în care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la preşedinte al alianţei, guvernarea, premierul, revenind la PSD. Şi în acest moment, suntem într-o alianţă şi nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca PSD să aibă prim-ministrul. 

”Suntem într-o alianţă cu ALDE şi nu e exclus ca Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca PSD să aibă prim-ministrul. Domnul Tăriceanu este un om cu viziune, un om echilibrat, ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României şi pentru români”, a spus Bădălău.

Bădălău a contrazis astfel linia lui Liviu Dragnea, care a dat de înțeles în mod repetat că PSD trebuie să aibă propriul candidat la președinția României.

Sursa: G4Media


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?