CUTREMUR! Dragnea, DENUNȚAT de Șova la DNA? Ce scrie Ondine Gherguț pe Facebook

CUTREMUR! Dragnea, DENUNȚAT de Șova la DNA? Ce scrie Ondine Gherguț pe Facebook

Dragnea a fost denunțat de Dan Șova la DNA? Cel puțin așa lasă să se înțeleagă jurnalista Ondine Gherguț pe pagina sa de Facebook. „Cum e ÎNFUNDAT Dragnea la DNA în dosarul TelDrum-Belina/ Denunțul lui PONTA/ Declarația lui ȘOVA/ De ce Dragnea va sta ani buni la pușcărie. Lăcomia lui DRAGNEA, care voia multe contracte de la CNADR pt Teldrum, a generat conflictul cu ȘOVA, care era ministrul Transporturilor în Guvernul PONTA. Ce a declarat ȘOVA la DNA?”, scrie Ondine Gherguț.

Textul scris de Ondine Gherguț:

„Cum e ÎNFUNDAT Dragnea la DNA în dosarul TelDrum-Belina/ Denunțul lui PONTA/ Declarația lui ȘOVA/ De ce Dragnea va sta ani buni la pușcărie

PONTA, care a susținut că boschetăriile lui Dragnea au fost protejate de instituții precum serviciile secrete și DNA, a cerut să fie audiat de DNA și a și fost audiat. Ce a declarat? Dacă pentru presă a făcut declarații incendiare, ca fost procuror cu certitudine a dat suficiente informații și a INDICAT probe pentru inculpări de demnitari, oamenii lui DRAGNEA. Primul demnitar urmărit penal e Sevil Shhaideh. Dar nu va fi singurul.
Care sunt declarațiile importante făcute de PONTA pt Hotnews:
>Domnul Dragnea mi-a cerut, a facut de altfel hartia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judetean Teleorman.(...) M-am si enervat dupa aceea, si am vorbit si cu Sorin Grindeanu, si i-am zis, Sorin, tu stii unde te duci? (Grindeanu a fost la pescuit la Belina, invitat de Dragnea- nota mea) Nici eu nu am stiut unde ma duc. Cum poate sa ne puna in situatia asta, sa mergem in locuri ale lui Tel Drum? 
>Dan Tăpălagă: Adica ati fost si dvs pe lacul Belina?
> Victor Ponta: Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presa acest lucru. (...) Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus.
>DT: Alt tip de interventii pentru Tel Drum in afara de acest episod?
>VP: Am avut destule discutii pe tema CNADNR-ului (n.r. Compania Nationala de Drumuri), pe tema...daca nu ma insel, conflictul intre domnul Dragnea si domnul Sova a pornit de la CNADNR, dupa aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (...) faptul ca este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta".
Lăcomia lui DRAGNEA, care voia multe contracte de la CNADR pt Teldrum, a generat conflictul cu ȘOVA, care era ministrul Transporturilor în Guvernul PONTA. Ce a declarat ȘOVA la DNA?”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

4 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...